2007-04-29, 19:55
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: DiEtkA:) Ktoś chce spróbować ze mną? :)
Cytat:
Napisane przez the
Italianka- według Ciebie jest zly...Hmmm A konkretnie? No trudno. Zycze Ci powodznia w Twoim planie
Dziewczynki! Świetnie, że chcecie się przyłączyć! Wiadomo, że z kimś jest raźniej i czuje się wsparcie!
Te 'punkty' to tak w skrócie napisalam, nie chciałam się rozpisywać. Ale głownym założeniem jest :nie jeść słodkiego, jeść wszytko co zdrowe, bogate w białko, pełnowartościowe. Czuje, że będzie trudno, bo mam 2 uroczystości, ale damy radę
A tak ogólnie ile chciałybyście schudnąć? Na jakich partiach ciała wam najbardziej zależy? Może jeszcze sobie właczymy jakieś konkretne ćwiczenia od czasu do czasu...?
Buziooole 
|
Już mi raźniej, przede mną też dwie majowe uroczystości – wspierając się myślę że damy radę.
Kiedyś ćwiczyłam callaneticks – tylko 1 x w tygodniu. Po miesiącu, ćwiczenia zaczęły przyniosły widoczne efekty.
Ćwiczenia są monotonne, ale ja je osobiście polecam chociaż często brak mi zapału i regularności.
Znalazłam na forum jeden z wątków, który też poleca callaneticks – może to być propozycja na jeden dzień ćwiczeń, żeby nie było monotonnie w inne dni aerobik, basen, rowerek.....
Mnie najbardziej zależy na tali , udach i pośladkach – typowe newralgiczne miejsca odkładania się tłuszczyku u kobiet.
Mój plan minimum: 3 kg
Mój plan maximum: 6 kg
Mój plan optimum utrzymać wagę, dobry nastrój i samopoczucie, odżywiać się zdrowo teraz i zawsze...
|
|
|