Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DiEtkA:) Ktoś chce spróbować ze mną? :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-04-29, 19:55   #12
ewa1003
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: DiEtkA:) Ktoś chce spróbować ze mną? :)

Cytat:
Napisane przez the Pokaż wiadomość
Italianka- według Ciebie jest zly...Hmmm A konkretnie? No trudno. Zycze Ci powodznia w Twoim planie

Dziewczynki! Świetnie, że chcecie się przyłączyć! Wiadomo, że z kimś jest raźniej i czuje się wsparcie!
Te 'punkty' to tak w skrócie napisalam, nie chciałam się rozpisywać. Ale głownym założeniem jest :nie jeść słodkiego, jeść wszytko co zdrowe, bogate w białko, pełnowartościowe. Czuje, że będzie trudno, bo mam 2 uroczystości, ale damy radę
A tak ogólnie ile chciałybyście schudnąć? Na jakich partiach ciała wam najbardziej zależy? Może jeszcze sobie właczymy jakieś konkretne ćwiczenia od czasu do czasu...?

Buziooole
Już mi raźniej, przede mną też dwie majowe uroczystości – wspierając się myślę że damy radę.

Kiedyś ćwiczyłam callaneticks – tylko 1 x w tygodniu. Po miesiącu, ćwiczenia zaczęły przyniosły widoczne efekty.

Ćwiczenia są monotonne, ale ja je osobiście polecam chociaż często brak mi zapału i regularności.

Znalazłam na forum jeden z wątków, który też poleca callaneticks – może to być propozycja na jeden dzień ćwiczeń, żeby nie było monotonnie w inne dni aerobik, basen, rowerek.....

Mnie najbardziej zależy na tali , udach i pośladkach – typowe newralgiczne miejsca odkładania się tłuszczyku u kobiet.

Mój plan minimum: 3 kg
Mój plan maximum: 6 kg
Mój plan optimum utrzymać wagę, dobry nastrój i samopoczucie, odżywiać się zdrowo teraz i zawsze...
ewa1003 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując