2013-08-22, 12:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV
ja dużo czytałam o alergii na koty, bo szukałam informacji o odczulaniu, o tabletkach na uczulenie, co lepsze i znalazłam właśnie informacje o tym, że po 2-3 miesiącach człowiek się odczula na swoje koty, będąc nadal uczulonym na całą resztę.
Pod koniec miałam taki mega duszący suchy kaszel, ratowałam się hallsami mega miętowymi, żeby móc oddychać, a potem tak niemalże z dnia na dzień okazalo się, że już mi oczy nie puchną, nie swędzą, nie kicham, nie prycham, oddychać moge 
Niestety od dwoch lat z nimi nie mieszkam i nie mogę ręką "od kota" dotykać oczu, bo pieką, ale poza tym wydaje mi się, że z innymi kotami mogę od tego czasu też dłużej przebywać niż przedtem 
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------
chyba się kłaczki polubiły z maską winogronowo avocadową, nie są jeszcze do końca suche, ale całkiem calkiem milusie w dotyku 
a teraz czas iść zdobyć skierowanie na badanie krwi pod kątem tarczycowym, no i może jeszcze o dwa dni l4 przedłużyć, jak to się uda to będzie bosko, trzymajcie kciuki!
|
|
|