Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - babcia wybrała mi świadka, za moimi plecami!co robić?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-29, 22:42   #6
kaledonia
zielony stworek

Dot.: babcia wybrała mi świadka, za moimi plecami!co robić?

Cytat:
Napisane przez ewa007 Pokaż wiadomość
TAK, zbliża się wolnymi krokami mój ślub. Babcia zaczęła w tej sprawie działać prędzej niż ja. Wybrała moją kuzynkę na świadka, której nawet zbytnio nie lubie. Babci za to to ukochana wnusia. Ja chciałam w roli świadka moją przyjaciółkę. Babcia się ze mną kłóci i rzuca tekstami typu " chyba nie zrobisz tego kuzynce".
Mało tego dowiedziałam się tej wieści od samej kuzynki, zabiła mnie tekstem "słyszałam, ze mam być twoim świadkiem". Nie wiedziałam co zrobić. Co ja mam teraz zrobić. Babcia z a moimi pleacami już kombinuje z kuzynką, którą oczywiście chce uczynić gwiazdą na moim własnym weselu. Ja obiecałam prędzej swojej psiapsiółce....

W którym wieku my żyjemy

Dla mnie sprawa jest prosta-poinformować kuzynkę,że nie będzie świadkować,bo sama wybrałaś inną świadkową.

Kuzynka gwiazdą na Twoim weselu W moich stronach na ślubie i wesele najważniejsza jest para młoda i innym nie wypada nawet wyglądać lepiej niż młodzi,a co dopiero gwiazdy udawać

Moda przemija, styl pozostaje

Jestem
tutaj
kaledonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując