Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Cytat:
Napisane przez malamaluczka87
A ja byłam u lekarza...dalej namawiał mnie na prywatną klinikę i znieczulenie...Jak nie wyraziłam chęci to wypisał mi hospitalizację od 5.09...Szyjka dalej ma 1cm choć mówi, że jest podatna i powinno ją ładnie wziąść. twierdzi, że do przyszłego weekendu urodzę. Jak mnie przebadał to myślałam, że umrę;P Mały nie przytył tak bardzo, bo wskoczyliśmy w 40 tc, a on waży równe 3kg...jest jak to mówi lekarz długi i szczupły. Wody płodowe dość rzadkie i w dobrej ilości więc ok. Tylko łożysko już jest donoszone i ma 3-cie stadium dojrzałości. Więc zobaczymy. Nic więcej się nie dowiedziałam;/
---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------
I nie wiem o co mu chodziło jeszcze z hasłem z szyjką- że miejsce na palec jest;P
|
Pewnie mu chodzilo o to ze rozwarcie na jeden palec jest? Pamietam jak mnie lekarz badal przed porodem bolało jak cholera 
A o jakim znieczuleniu Ci wspomniał zzo?
---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------
Cytat:
Napisane przez Malensstfo
My dzisiaj byliśmy u lekarza...od poniedziałku dziewczyny mają biegunkę i dziś lekarka swierdziła, że to jakiś wirus  Mamy trochę leków do brania i się kurujemy... 
|
Duzo zdrowka dla dziewczynek Dobrze ze nie wymiotuja.