2013-08-22, 18:46
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Początkujące włosomaniaczki :)
Cytat:
Napisane przez barylka666
Jaa też  Lubi moje włosy miziać i wgl, chyba bałby się że zrobi coś źle
Gdy tylko biorę telefon w ręce to zawsze mówi "coo, dalej będziesz czytać te włosomanki" 
|
Mój tylko się dziwi, że ciągle przemycam szampony, odżywki, etc 
Cytat:
Napisane przez barylka666
Kobitki,mam dylemat... Dostałam ostatnio "wypłatę" za to że opiekowałam się moją siostrzenicą przez jakieś 3 miesiące. Od dawna marzyłam o suszarce z zimnym nawiewem i jonizacją (moja mama ma w domu suszarkę ale bardzo starą i tylko z gorącym nawiewem po którym moje włosy wyglądają jak siano)
Wpadła mi w oko suszarka z Remnigtona D 5010 , jest dość tania (na allegro za jakieś 80zł) Mam prostownice z tej firmy którą dostałam od TŻ-ta przed włosomaniactwem, jestem z niej zadowolona choć używam jej raz na pół roku  I już w sumie nie wiem sama, włosy schną mi naturalnie jakieś 3h, fajnie by było mieć ją w awaryjnych sytuacjach, myślałam żeby nią "prostować" włosy na szczotce bo moje nie są idealnie proste... Może któraś z Was ma suszarkę z takimi funkcjami i się coś wypowie
Przepraszam, że tak dużo napisałam ale musiałam się komuś wyżalić 
|
Ja mam takie oto cudeńko: http://www.philips.pl/c/pielegnacja-...hp8180_00/prd/ i jestem bardzo zadowolona Nie ma co dużo gadać - zwyczajna, tania suszarka, która dobrze spełnia swoją podstawową funkcję Można regulować siłę i temperaturę nawiewu, tyle mi wystarczy Tylko nie ma jonizacji 
edit: to był zakup na szybko, w poprzedniej suszarce stopił się kabel i mi zaczęła iskrzyć przy głowie, tyyyyle strachu było
Edytowane przez _ruDzik
Czas edycji: 2013-08-22 o 18:48
|
|
|