Wątek
:
Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
2013-08-22, 19:40
#
3485
Weridiana1986
Zadomowienie
Dot.: Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" część X
Cytat:
Napisane przez
olciau
Pokażesz pudrową narzutkę jak dojdzie?
Najbardziej zależy mi żeby zobaczyć materiał, czy to taki bluzkowy czy może jednak cienki sweterek
Jasne, nie ma sprawy
Gdyby któraś była zainteresowana kaloszami mimo wszystko, to mogę wrzucić fotki, bo zrobiłam. Tylko nie chce mi się ich wrzucać skoro nikt nie pyta
ale dodam, że są takie jak w aukcji i z tej całej "trójki" polecam jedynie czarne. Karmelowe nie są warte tej ceny - tak uważam. A w beżowych pasek farbuje i nie da się tego wyczyścić w żaden sposób :/ dodam jeszcze, że koleżanka ma rozmiar 39 i mierzyła i na jej stopę były za szerokie. Także jeżeli ktoś ma szczupłą stopę to raczej nie polecam, bo noga będzie w nich latać.
---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------
Cytat:
Napisane przez
aurelia89
Witam. Czy któraś z was zamawiała może ten kuferek?
http://allegro.pl/torebka-kuferek-sh...468053554.html
Bardzo mi się spodobał, chodzi o kolor czarny. Jestem ciekawa jak wygląda w rzeczywistości, a cena wydaje się atrakcyjna.
Któraś z dziewczyn wrzucała wcześniej recenzję - torebki były bardzo słabe jakościowo, tak przynajmniej twierdziła
Cytat:
Napisane przez
imnotangel001
recenzje szpilek prosiiii
Ok
zamówiłam też białe bo mają to być moje buty ślubne
chcę zielone ale nie wiem czy dobrze będą pasowały więc na wszelki wypadek zamówiłam też białe
Weridiana1986
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Weridiana1986
Znajdź więcej postów Weridiana1986