2013-08-23, 10:50
|
|
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Szczęśliwe związki 2012 cz. VII
Cytat:
Napisane przez catatonictoy
Ja lubię wawe!! Na razie mi nie wyszło ale kiedyś tam zamieszkam. Za często tam nie bywam niestety ale nie rozumiem opinii ludzi, którzy jeszcze rzadziej bywają a mówią jaka to jest okropna. Każde miasto ma ładniejsze i brzydsze miejsca, a już szczególnie takie duże miasta. Nie mówię, że wszyscy mają od razu wielbić, gusta sa różne, tylko warto najpierw poznać a potem wyrażać opinię 
|
O to to. Warszawa to nie tylko śródmieście, stary mokotów itp. Ursynów na przykład jest cudny moim zdaniem, ale i w innych dzielnicach jest dużo ładnych miejsc.
A akurat taka pedałówa rureczki grzyweczki i ciągły pośpiech to akurat centrum, na innych dzielnicach tego tak nie ma. Z tym, że nie widzę w tym nic dziwnego, to centrum miasta, więc jest pełne wszystkiego.
Ja np widziałam i brzydka cześć Łodzi, Poznania i wielu innych miast, a nie twierdzę, że są okropne. A i w Warszawie nie widziałam tyle nietolerancji co w Poznaniu, co jest również potwierdzone ze strony osób tam mieszkających. Mimo to na te miasta nie cisne, choć na paradę równości bym tam nie wyszła 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|