Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szczęśliwe związki 2012 cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-23, 10:50   #151
Hikaru
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Szczęśliwe związki 2012 cz. VII

Cytat:
Napisane przez catatonictoy Pokaż wiadomość
Ja lubię wawe!! Na razie mi nie wyszło ale kiedyś tam zamieszkam. Za często tam nie bywam niestety ale nie rozumiem opinii ludzi, którzy jeszcze rzadziej bywają a mówią jaka to jest okropna. Każde miasto ma ładniejsze i brzydsze miejsca, a już szczególnie takie duże miasta. Nie mówię, że wszyscy mają od razu wielbić, gusta sa różne, tylko warto najpierw poznać a potem wyrażać opinię
O to to. Warszawa to nie tylko śródmieście, stary mokotów itp. Ursynów na przykład jest cudny moim zdaniem, ale i w innych dzielnicach jest dużo ładnych miejsc.

A akurat taka pedałówa rureczki grzyweczki i ciągły pośpiech to akurat centrum, na innych dzielnicach tego tak nie ma. Z tym, że nie widzę w tym nic dziwnego, to centrum miasta, więc jest pełne wszystkiego.

Ja np widziałam i brzydka cześć Łodzi, Poznania i wielu innych miast, a nie twierdzę, że są okropne. A i w Warszawie nie widziałam tyle nietolerancji co w Poznaniu, co jest również potwierdzone ze strony osób tam mieszkających. Mimo to na te miasta nie cisne, choć na paradę równości bym tam nie wyszła

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
.
Hikaru jest offline Zgłoś do moderatora