Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-23, 11:01   #4567
(t)asia
Zadomowienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Mała nie ma co się kłócić o pierdołę.
Z becikowym chodziło mi o to że kobieta musi być pod opieką lekarza przed 10 tygodniem żeby je dostać. I tak się zastanawiałam. Pamiętam że poprzednim razem jak się umawiałam na wizytę to pani w rejestracji mówiła żebym tak zaplanowała przyjście żeby przed 10 tygodnie kartę ciąży zdążyć założyć. A teraz na wizytę właśnie w 10, dlatego zwątpiłam.

Kotek bardzo mi przykro. Jednego dnia człowiek jest, następnego dnia go nie ma. Dlatego trzeba żyć pełnią życia i nie odkładać nic na później!!!!

Mi wczoraj siostra mówiła że szukają współpracownika jej męża bo zaginął. Tydzień czasu nie wiadomo co się z nim dzieje. Masakra. W domu żona i dwójka dzieci, a ten przepadł.

Dziewczyny ja też jestem taki fochacz. i najgorsze że rozpamiętuje wszystko w nieskończoność. Zupełnie niepotrzebnie zatruwam się pierdołami. Może kiedyś zmądrzeje. Chociaż bardzo w to wątpię.
I jestem uparta jak osioł. Aż się boje jaki charakter będzie miał brzdąc. Po mnie źle, po mężu jeszcze gorzej... A mieszanka będzie chyba zabójcza
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora