2013-08-23, 14:14
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Cytat:
Napisane przez Veronic
Agnes - proszę bardzo  Wojtusiowa dzisiejsza mina  często tak "zakłada" górną wargę na dolną -dla mnie to żółwikowa minka;D
|
slodziak mina pt. "hmm co by tu zbroic? może kupka?" 
Cytat:
Napisane przez Veronic
Magusia- w kwestii rozwoju dzieci w pełni zgadzam się z Motylkiem 
każde dziecko rozwija się w swoim tempie ! jedne potrzebuje więcej snu, drugie jest bardziej aktywne, albo szybciej zdobywa jakieś umiejętności , więcej "gada" itp nigdy w życiu nie pomyślałabym, że to może być wina matki 
|
ja tez tak mysle
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa
Uwolniłam się i jestem przy kompie  .
|
wyobraziłam sobie Ciebie jak ta emotka skradajaca się do kompa i krecaca się na krześle z radości biedna Zosienka 
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa
Hahaha, to mi właśnie opisałaś Sofcie sprzed misiąca i dwóch  Jak była u mnie przyjaciółka z córeczką starszą o niecałe 2 tygodnie to moja Sofia przespała całą wizytę, a córeczka przyjaciółki właśnie ciągle machała rączkami, nóżkami, cały czas pochłaniała całą uwagę mamy. I wiesz co sobie wtedy myślałam?  "jej, jak ja się cieszę, że moje dziecko takie spokojne."  Tak więc, fajnie, ze Ci się humor poprawił, ale może Twoja koleżanka też dzięki Waszemu spotkaniu się cieszy, że jej dziecko jest spokojniejsze niż Daruś  .
|
hehe ja tak mam! po każdym spotkaniu mamusiek osiedlowych na naszej laweczce dziekuje, ze moje dziecko jest taaaakie mało wymagające spi sobie, rozgląda się, uśmiecha, czasem cos pogada. inne maluszki pochlaniaja 100% uwagi, mamy nosza, bujaja, usypiają wzdłuż ulicy przy dzwieku samochodow, spocone, zmordowane po godzinie maja dość i ida do domu...a ja wyciągam ksiazke
|
|
|