Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz. XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-24, 09:39   #689
passion80
Zakorzenienie

Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
a zostawiacie coś szpitalowi? bo podobno tam gdzie rodzę jest taki niepisany zwyczaj.. mam zamiar zostawić 1 paczkę podpach poporodowych bella mama i kilka tetr - z pewnością się przyda
fajny zwyczaj, ale u mnie chyba tego nei ma

Cytat:
wiesz co ja uważam, że takich rzeczy no po prostu NIE MOŻNA załatwiać przez SMS
no raczej, dziecinne zachowanie i na pewno dobrze to nei wygląda

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Tak. Ogolnie, to teraz tak sobie mysle, czy potrzebnie tyle tego bralam, czy nie potraktowali mnie tasmowo. Poza ta jedna akcja w szpitalu i pozniej kilkoma dniami, ze pobolewal mnie brzuch, to nie bylo jakis problemow. Brzuch owszem czesto mi sie spinal, ale to samo ma Matall. Zadnego skracania szyjki czy rozwarcia. No ale teraz to juz niewazne. Mysle, ze najpozniej 10.09 zaczna wywolywac, jak sie samo w terminie nie zacznie. Wiec max poczekam jeszcze troche ponad 2 tyg.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ale z drugiej strony ryzykowałabyś nie brać tego?
u Ciebie tak wyszło, u mnie też niby na fenku było ok, do pewnego momentu

Cytat:
ja ich nie lubię, bo są suche (już nie mówiąc, że często uczulają) ale może wam podpasują
kupiłam jedno opakowanie, jak na mnie były ok, zobaczymy czy dziecku przypaszą, ale tanie są więc nei będzie szkoda