Wątek
:
Nieuczciwy pracodawca...
Podgląd pojedynczej wiadomości
2007-04-30, 15:35
#
1
MagdusNS
Raczkowanie
Nieuczciwy pracodawca...
Witam wiazażanki
jestem zarejestrowana na forum od daaawna i nie ukrywam ze jest to chyba jedno z moich uzaleznień
Widząc jak bardzo jesteście pomocne w wielu sprawach, ja także postanowiłam poprosić o poradę.
Więc od początku:
Od listopada zeszłego roku pracuję w pewnej firmie. Są to początki ( i chyba koniec) rozkręcania interesu wiec na stanowisku pracy byłam tylko ja. Pracodawca mieszka w innej miejscowości ( i tam też pracuje w tej samej firmie tylko w oddziale centralnym. Tutaj założył taki jakgdyby pododdział ) więc na moich barkach leżało przymowanie zleceń. Interes szedł nie najlepiej ( fatalne umiejscowienie, brak zainteresowania zleceniami właściciela...). Od pewnego czasu właściciel coraz rzadziej sie pojawiał, gdy do niego dzwoniłam wciąż ustalał kolejna terminy pojawiania sie. Wypłatę dostałam dwa razy... z racji tego iż jest to dalszy znajomy byłam wyrozumiała ( wiem, wiem moje durne, miękkie serce...
) i czekałam aż ów właściciel dostanie pieniądze z urzędu pracy ( skierowanie do prac interwencyjnych ). Teraz tez się miał pojawić jednak w dalszym ciągu go nie ma...z racji długiego weekendu do pracy nie chodzę, jednak nie wiem co mam zrobić pozniej
Mam nadzieje, że pomożecie
MagdusNS
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do MagdusNS
Znajdź więcej postów MagdusNS