Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rossmann cz. XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-25, 17:48   #91
Atenya
summer vibes;)

Dot.: Rossmann cz. XIX

Cytat:
Napisane przez alinson Pokaż wiadomość
Cetaphil, krem intensywnie nawilżający, mi bardzo pomógł Ogólnie mam delikatną, przesuszoną, atopową skórę, dość problematyczną i strasznie piekącą, gdy nie używam tego kremu, więc naprawdę, uratował mnie, bo w końcu znalazłam ukojenie. Z tego co wiem, Kretka też używa Cetaphliu gdyby były dziewczyny z podobnymi problemami skórnymi to możecie napisać jakich produktów używacie
Dzięki za info. Czyli coś dla mnie.
Cytat:
Napisane przez gfpink Pokaż wiadomość
Atenya paese ma bardzo dobre jasne lakiery ja mam 300 i kryje super jedną warstwą. Koleżanka miała coś bardzo bardzo podobnego do tego Twojego odcienia. W rossie jakoś nie mogę trafić na dobry jasny lakier. Wszystko jak do frencha
No właśnie ja też coś nie mogę trafić. Wynalazłam w necie jakis z Golden Rose nr 02 z Color Rich, ale no nie wiem. Rozejrzę się za tym z Paese. Dzięki

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
ja mam zarówno DA ultra jak i PS lipoaktywny i oba swietne, pierwszy używam latem, drugi zimą i gdy mam jakieś ekstremalne podrażnienia twarzy. Poluj na okazje i przede wszystkim sprawdzaj ceny w aptekach zanim kupisz, bo ja znalazłam nawet za 42 zł a kupuje za 27zł, ponadto w grudniu trafiłam na okazje na jakimś sklepie internetowym gdzie dwa dowolne produkty cetaphilu mozna było za 33 zł dostać
jak dla mnie najlepszy krem i mega wydajny, osobiscie boje sie czegokolwiek innego na twarz nakładać, czasem emolium, ale on jest duzo tresciwszy i nie do konca sie pod makijaż nadaje
Moja koleżanka ma lipoaktywny, bo ma problemy z dłońmi, zaczerwienienia, pękająca skóra, wszystko okresowo wychodzi, nawet sterydów musi czasem używać i dermatolog jej poleciła ten krem. Dała mi więc na wypróbowanie wydaje mi się, że jest trochę podobny do Emolium choć właśnie mniej treściwy. Średnio mi jednak podpasował. nie czułam po nim ukojenia.
Na DA sie czaję, podoba mi się skład i opinie są świetne. Dzięki za wskazówki

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Atenya, myślę, że podobny jest Essie go ginza, ale nie do dostania w szafach w Hebe czy SP.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dzięki Wolałabym jednak cos tańszego, bo za lakier nie dam więcej niż 10 zł. Mimo wszystko dobrze wiedzieć, może się kiedyś skuszę jednak, bo śliczny ten kolor
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora