2013-08-26, 06:53
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Paula, to cieszę się, że nie jestem sama w tej opinii ja w połowie przestałam jarzyć o co się rozchodzi i TŻ oglądał sam i u mnie też wystarczy okno otworzyć by usłyszeć polską kulturę i wyrafinowany język 
My baby to mamy nas.rane w tych łbach szukamy u siebie niedoskonałości, zamartwiamy się tym, wpadamy w dół, który okazuje się głęboki i jeszcze na dole jest muł... ja to już nie chcę mówić ile razy zraniłam TŻ-ta moimi "fanaberiami" (choć dla mnie to sprawy wieeeelkiej wagi i nie umiem się otrząsnąć ) wiele razy nie chciałam z nim gdzieś iść, do rodziny, na spotkanie czy cuś... bo jak ja się pokażę... (i tu można by litanię epitetów napisać...) przykre to bardzo. Ja wiem, że mam problem ze sobą, ze swoją samooceną, ale kurde muszę się tak zachowywać? Ranić otoczenie i budować sobie mur? Klatkę, w której się zamknę? eh...
Jak patrzę na Ciebie to naprawdę nie rozumiem czemu masz kompleksy jesteś naprawdę piękną dziewczyną, szczuuupluteńką (żeby nie powiedzieć chudą ), masz super styl... wszystko czego tak naprawdę ja mogłabym Ci zazdrościć... do tego jesteś niezwykle ciepłą, miłą i sympatyczną osobą wiele już Tobie zawdzięczam Twoje słowa nie raz już podniosły mnie na duchu Twoje rady też już nie raz nie dwa dały mi do myślenia biorąc chociażby temat oszczędzania także łepek do góry, bo przyszła mamusia musi tryskać energią i dawać dziecku radość każdego dnia 
Co do Mata, to nie wiadomo czy to on będzie grał Greya co rusz to czytam nowe artykuliki i ciągle to nowego aktora podają osobiście chciałabym żeby to właśnie Mat Go zagrał no jakoś z tych innych mało który mi pasuje Mat ma w sobie takiego ducha bazyliszka, przy czym jest niesamowicie ciepły, i te oczyyyy jeszcze może Ian Somerhalder by tu pasował no może jeeeszcze Jessie Pavelka (choć on taki chłopczykowaty jest trochę ) ale innych typu: Robert Pattison czy Ryan Gosling zupełnie tu nie widzę
Co do PB to ja kocham ten serial obejrzałabym jeszcze raz gdybym nie miała już nic innego do roboty a jak ryczałam na ostatnim odcinku, oeeezu dojść nie mogłam do siebie przez dobry tydzień 
Alem się rozpisała...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|