2013-08-26, 07:53
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
Napisane przez kitkulka
muszę zacząć, ale zawsze jak mnie kopie i się przekręca to zapominam, bo się gapię zafascynowana
przyznam Wam się - przytyłam już 6,5 kg  waga wskazuje 58,5 
|
Oj tak, tez tak mialam, ale potem udalo mi sie kilka filmikow na tel nagrac- niestety tel padl i filmiki przepadly Ale mam za to filmik jak moj maly powiedzial pierwszy raz "mama" nieswiadomie jeszcze, jak byl malutki Uwielbiam go ogladac 
I nie martw sie kilogramami Ja przytylam okolo 20kg (z tym ze ja mialam straszne zachcianki i niczego sobie nie zalowalam ) i z 48kg przed zrobilo sie 68,9kg przed porodem samym A jakos miesiac- dwa po porodzie wazylam juz z 58kg (poza tym moj mlody wazyl prawie 4kg a ja przeciez malutka ), no a potem dzieki diecie zeszlam do 53-52kg Aktualnie znowu przytylam ale to dlatego ze niczego sobie nie odmawiam No ale dzisiaj posciagam cwiczenia i ponagrywam na plyte i zaczne po 20-40 minut dziennie na poczatek cwiczyc zeby w ogole zaczac sie ruszac 
Cytat:
Napisane przez Lavia15
Ja to bym chętnie sobie kupiła takie koturny na jesień ale mój Tż mówi że są okropne i mnie zniechęca głupek ....  i chyba zostanę przy zwykłych botkach....
|
Moj tz nawet nie wie jakie buty zamowilam (poza tym nie wie tez ze przyjda dwie pary a nie jedna ), bo gdybym miala sie go radzic w kwestii butow to obcasow ani koturn nigdy bym nie zalozyla Wiem z doswiadczenia ze lepiej go postawic przed faktem dokonanym- najpierw bedzie marudzil a potem sie przyzwyczai  
Powodzenia w pierwszym dniu pracy!  
Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx
hello
Zastanawiam sie jeszcze nad norplantem  tylko nie wiem czy ta metoda jest juz wogole w Polsce i ile kosztuje, wiem,że w UK np, jest to refundowane nawet 
Na bolace gardełko tak jak dziewczyny pisałay herbatka z miodkiem i cytrynka i przejdzie
Nie wytrzymalam i zjadłam wczoraj Guseppe moje ukochane...pyszne było 
|
Guseppe Nie rob mi smaka My z tz wczoraj pojechalismy jakos 30km od naszego miasta tylko i wylacznie po to zeby zjesc pizze w da grasso na obiad 
Mowisz o tym implancie co sie daje w ramieniu/przedramieniu i wyglada jak taki patyczek? Z tego co czytalam na necie to u nas koszt tego wynosi okolo 900zl Ale zaklada sie go na 3 lata wiec wychodzi podobnie jak tabsy 
Poza tym w UK antykoncepcja jest darmowa, nie to co u nas :P
Czas edycji: 2013-08-26 o 07:55
|
|
|