Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz. XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-26, 15:39   #2105
misia332
Zakorzenienie

Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
dzidzia leży bardziej z lewej strony, pod zebrami czuję główkę, nizej nad lewą pachwina jest dupka i nóżki bardziej skierowane do prawej pachwiny i tutaj najbardziej czuję kopniaki... ruchy rączek czuję bardziej przy pępku... nawet gin się mnie pytał ostatnio jak czuję dziecko i mu tak powiedziałam, odpalił usg w celu sprawdzenia ilości wód i stwierdził że dokładnie tak sobie siedzi, coś pod nosem mruczał że tak moja uroda i mam tak macice zbudowaną że się nie przekręci... w pierwszej ciąży miałam cc
ja pod prawym żebrem czuję główkę, nad lewą pachwiną mam dupkę, a kopniaki właśnie czuję najbardziej w lewej pachwinie, rączki czuję albo nad albo pod pępkiem. a brzuch mam taki, że z prawej stronie mi bardzo stoi i w stronę lewej jest taki jakby ścięty w dół. A jak mi czasem stwardnieje to mam takie dwie kulki widoczne. jedną twardszą, drugą mniej.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora