2013-08-26, 16:10
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na częstsze dorzutki ciągle czekamy, choć na kontach coraz mniej kasy mamy! P&B
Cytat:
Napisane przez gozia
też to zauważyłam! chociasz na szczęście większość moich dobrych koleżanek ma do tego zdrowe podejście i troche wyznają zasadę "chicks before dicks" hehe.
często jest chyba tak, że dziewczyna myśli, że TEN facet to najlepsze co mogło ją w życiu spotkać i przestaje być sobą, robi wszystko aby tylko zadowolić tego chłopaka, aby z nią był. i niestety często idą po rozum do głowy, że coś jest nie tak i ten związek wcale nie jest najlepszym co ją w życiu spotkało, dopiero po paru latach...
|
dobre 
Cytat:
Napisane przez Maksiunio
S-ka  . Mam 150 cm  .
I zgadzam się w 100% z tym, co napisałaś 
|
Dziękuję za inf o leggi 
Cytat:
Napisane przez Martolek
Zgadzam się z każdym Twoim słowem, a z cytowanym miałam do czynienia niezliczoną ilość razy 
|
Też miałam podobne przejścia i trochę mi przykro było, a w zasadzie to nawet bardzo, przynajmniej na początku... bo sama zawsze potrafiłam znaleźć czas i dla faceta i dla koleżanek. Niestety bez wzajemności Ale na studiach i w pracy poznałam kobiety, które (na szczęście) potrafią zachować zdrową równowagę pomiędzy związkiem a znajomymi Poza tym tutaj jest tyle świetnych kobiet z którymi można porozmawiać, że z nawiązką nadrabiają koleżanki, które już się nie odzywają, bo mają facetów
moje wszystkie pożegnane psy
|
|
|