2013-08-26, 21:37
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz wolniej dochodzimy, ale nadal się lubimy ! TŻtówki i EXtżtówki '08 - cz.
Cytat:
Napisane przez @na
ja tam lubie na grzyby jeździć  tak jest chłodno rano w lesie i w ogóle fajnie jagody czy borówki z krzaka można zjeść 
|
to najlepsze w lesie jak z TŻtem jedziemy przez las na rowerach to on 'szybciej!' , a ja 'wolniej!jeżyny!'
---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------
Cytat:
Napisane przez GrumpyCat
Dawno nie byłam na szmatlandzie  ale specjalnie nie chodzę jak nic konkretnego nie poczebuję, za duża pokusa 
|
Ja też dostałam tyle ciuchów, że na razie nie chodzę choć niektóre za małe itd dostałam tyle spodni z Zary, H&M, ale większość S, XS do niektórych wchodzę i mam je jako 7/8 ale w niektórych się nawet nie zapnę 
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------
Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172
Grzyba
U nas nazywają sowa, gdzie indziej może być znana jako kania 
|
moja promotorka 
---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------
Cytat:
Napisane przez fioleciasto
tak są, to żadna tajemnica  Zresztą tu już chyba wszystkie wiedzą ;p Rozwiedli się jakieś ponad pięć lat temu.
|
Aha pytam, bo właśnie pisałas nie raz, że jedziesz do taty i zastanawiałam się 
Gwiazdeczka, to rzeczywiście dziwna moi ani TŻta rodzice nie mają moja mama umie tylko kompa włączyć ale jak siedzę na fb i przeglądam to zadaje pytania ' a kto to' 'a gdzie to', 'a co to' 
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------
Wróciłam z pracy, za niedługo muszę iść spać bo na 10 umówiłam się z przyjaciółką w Kato i idziemy mieszkanie oglądać dla niej, dziś nic nie znalazła fajnie jakby się udało bo obok uczelni miałaby. no a wcześniej muszę na starą uczelnie wstąpić po indeks itp, a to daleko od UE
|
|
|