Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz wolniej dochodzimy, ale nadal się lubimy ! TŻtówki i EXtżtówki '08 - cz. 17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-26, 21:37   #989
goplankowa
Zakorzenienie

Dot.: Coraz wolniej dochodzimy, ale nadal się lubimy ! TŻtówki i EXtżtówki '08 - cz.

Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość
ja tam lubie na grzyby jeździć tak jest chłodno rano w lesie i w ogóle fajnie jagody czy borówki z krzaka można zjeść
to najlepsze w lesie jak z TŻtem jedziemy przez las na rowerach to on 'szybciej!' , a ja 'wolniej!jeżyny!'

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Dawno nie byłam na szmatlandzie ale specjalnie nie chodzę jak nic konkretnego nie poczebuję, za duża pokusa
Ja też dostałam tyle ciuchów, że na razie nie chodzę choć niektóre za małe itd dostałam tyle spodni z Zary, H&M, ale większość S, XS do niektórych wchodzę i mam je jako 7/8 ale w niektórych się nawet nie zapnę

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
Grzyba
U nas nazywają sowa, gdzie indziej może być znana jako kania
moja promotorka

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
tak są, to żadna tajemnica Zresztą tu już chyba wszystkie wiedzą ;p Rozwiedli się jakieś ponad pięć lat temu.
Aha pytam, bo właśnie pisałas nie raz, że jedziesz do taty i zastanawiałam się

Gwiazdeczka, to rzeczywiście dziwna moi ani TŻta rodzice nie mają moja mama umie tylko kompa włączyć ale jak siedzę na fb i przeglądam to zadaje pytania ' a kto to' 'a gdzie to', 'a co to'

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Wróciłam z pracy, za niedługo muszę iść spać bo na 10 umówiłam się z przyjaciółką w Kato i idziemy mieszkanie oglądać dla niej, dziś nic nie znalazła fajnie jakby się udało bo obok uczelni miałaby. no a wcześniej muszę na starą uczelnie wstąpić po indeks itp, a to daleko od UE

goplankowa jest offline Zgłoś do moderatora