2013-08-27, 06:13
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5
Cytat:
Napisane przez jagodzia133
łap fluidki 
|
Dziękuję Przydadzą się, mam nadzieję 
Cytat:
Napisane przez debraM
Witam 
Chciałabym się do Was dołączyć 
Założyłam nowe konto, bo na stare czasem zagląda mi mama (też forumuje  ), a nie chciałabym żeby widziała co ja tu będę pisać 
Przeskoczyłam do Was z PM2013
Właśnie jesteśmy po pierwszych staraniach, z których nic pewnie nie wyjdzie, bo to musiałoby być niesamowite szczęście z jednym i do tego pierwszym serduszkiem.
Ponieważ już Was trochę śledzę to też chciałam mieć własny wykresik, a strona, której używacie bardzo mi się podoba.
Jak któraś chce zerknąć to bardzo proszę Klik
Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie
I od razu pytanko  Czy któraś z Was orientuje się jak zmienia się ph pochwy w trakcie cyklu? Mam strasznie dużo papierków lakmusowych i mam podejrzenia, że mogłyby mi się przydać 
|
Hej A jaki masz stary nick Też jestem PM2013 Zresztą nie tylko ja 
Na tej stronce, co dziewczyny wrzucały ze zdjęciami szyjki było coś o PH - tutaj ale niewiele 
I jeszcze mała uwaga, ale pewnie o tym wiesz - mierzenie temperatury o 10:30 mija się z celem. Widzę, że unieważniona, ale wolałam napisać 
Ktoś pytał o testy owulacyjne, zapomniałam kliknąć cytowanie - testy owulacyjne wykrywają hormon LH, który wzrasta przed owulacją i zanika w trakcie i po niej. Jak wychodzą pozytywne to znaczy, że owulacja może wystąpić w ciągu 12-24 godzin (tak mi się zapamiętało, ale w razie czego na ulotce na pewno będzie napisane co i jak dokładnie). Ale! Niestety nie jest to zbyt precyzyjna metoda wykrywania owulacji, czasem wyjdą np. 3-4 testy pozytywne, co nie powinno się w ogóle zdarzyć... Może nam to zaburzać trochę interpretację naszego stanu. Lepiej moim zdaniem mierzyć temperaturę i obserwować śluz 
No i dzień dobry U mnie dzisiaj tempka średnio-wysoko Coraz bliżej do ewentualnego testowania
Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg
Edytowane przez fantastka
Czas edycji: 2013-08-27 o 06:15
|
|
|