Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-27, 12:39   #2308
Anoula
Zakorzenienie

Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
U mnie dzisiaj już zdecydowanie lepiej. Mąż rano stwierdził że to że zostałam jego żoną nie do końca było dobrym rozwiązaniem bo mu ciężko z łóżka wyjść, stwierdził że najchętniej by z nami został i się z nami poprzytulał przez cały dzień
Przed wyjściem do pracy włożył mi na największy palec swoją obrączkę (żeby sobie nie zniszczyć ani nie zgubić) i jakoś dziwnie mi się zrobiło , jak nosiliśmy srebrne obrączki to 2 razy w życiu mi tą obrączkę oddał... wtedy jak mieliśmy się raz na zawsze rozstać dlatego dzisiaj rano jak mi obrączkę na palec włożył trochę mnie to przeraziło

W ogóle to rozmawiałam z teściową... Rozpłakała mi się i przyznała że nie raz coś głupio powie albo się obrazi ale MUSIMY dojść do jakiegoś porozumienia i starać się ze sobą nie kłócić. Powiedziałam jej w prost że nie raz mnie wkurza swoimi tekstami, choć być może robi to nieświadomie... przeprosiła i powiedziała że ma taki charakter że najpierw coś powie a później się nad tym zastanawia i w nocy spać nie może bo się martwi że może się ktoś obraził czy coś Ogólnie jest w porządku
Mój mąż też do pracy obrączki nie nosi, mogłoby to być niebezpieczne jakby sobie krzywdę zrobił.
Dobrze że dogadałaś się z teściową, trochę szczerości i może teraz będzie tylko lepiej.

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Witam w 29 tc
Ja już po śniadanku, leżę i czekam na obchód. Czuję się lepiej choć trochę zaczyna mnie głowa ćmić. Najważniejsze, że ciśnienie spada, przed chwilą mi mierzyli i górne jest 128 położna twierdzi, że chyba mi skacze jak idę na wizytę do lekarza no ale wcześniej nigdy tak nie było...
Teraz jestem w sali 3-osobowej i nocka w miarę minęła. Na oddział trafiłam dopiero koło 23.30, bo najpierw czekałam na IP, potem mnie tam badali i godzinę trzymali pod ktg.
Dam znać po obchodzie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dobrze ze lepiej się czujesz, doczytałam później że niedługo wychodzicie

Cytat:
Napisane przez peppermint patty Pokaż wiadomość
ja juz po wizycie.maluch sie nie obrocil (co akurat nie bylo niespodzianka dla mnie:/).gin.cos mowil,ze mam dosc mala macice i nie za wiele wod,wiec juz mu bedzie coraz ciezej,ale do nastepnej wizyty (tj.34/35tydz) czekamy i jak sie nie obroci bedziemy sie umawiac na cc. Jesli tak to wtedy tydzien przed planowanym terminem mam sie stawic w szpitalu (czyli 14.10!)...no ale to jeszcze 3 tygodnie do nastepnej wizyty..stwierdzilam,ze Tymek nietoperz nie jest i wisiec z glowa w dol mu sie tyle nie chce,wiec zrobi salto na ostatnio chwile...a jak nie,to jakos tez powoli sie oswajam z mysla tej cesarki-niektorzy przeciez za nia nawet placa

tak sie zastanawiam czy wielkosc bruszka ma jakies znaczenie,bo moze jakbym miala wiekszy to latwiej by mu bylo???
dzis siedzialam w poczekalni i mialam brzuszek jak dziewczyna w 6msc.a ja wczoraj zaczelam 8msc....ale to chyba nie ma znaczenia

poprosze o wpisanie nastepnej wizyty 17.09 godz.9:20

spanikowalam...ze to juz tak malo czasu,a jeszcze jak mi tydzien zabiora przez ta cesarke...jeju,ja juz musze sie ostro wziac za zakupy dzieckowe!
może jeszcze się uda obrócić. A ja nie to przynajmniej planowo bedziesz wiedziała na 100 % kiedy rodzisz, nie będzie niespodzianki.

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Ej, laski ale kombo. Mojej paczki nie ma w moim bloku, w sensie w mojej klatce Obeszłam wszystkie mieszkania i nikt nie odbierał. Chyba mnie szlag jasny trafi zaraz Muszę zadzwonić do sprzedającego z all, jakim kurierem to wysłała, zadzwonić do firmy i zrobić sajgon Bo oczywiście, kurier się telefonicznie upiera, że zostawił u Pani spod 7, a pod 7 to mieszka taki raczej młody pan.... No mnie zaraz szlag trafi...
masakra z tymi kurierami ostatnio, przecież on nie ma prawa oddać paczki sąsiadowi :/

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Kurier z DHL jak się okazało. Już w ogóle moich telefonów nie odbiera. Miła pani w informacji mi powiedziała, że zaginięcie paczki mogę zgłosić już teraz, ale oni i tak kroki podejmą dopiero jak kurier "zjedzie" tj ok. 19. I będą dociekać, kto podpisał odbiór i ewentualnie jutro odkręcać. Kazała mi przejść się po innych blokach i klatkach i pytać. Tak już to widzę, będę pukać w każde drzwi "dzień dobry! Czy jest tu moja paczka?" Powiedziałam jej, ze jak do jutra paczka się nie znajdzie to zgłaszam kradzież na policję, do UOKiKu firmę i jeszcze do tvn24 Powiedziała, ze skoro nalegam, to ona spróbuje skontaktować się z kurierem, zeby tu wrócił.

Co za kraj
no nie ma co odpuszczać bo im się będzie wydawać że im to ujdzie na sucho.

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
a w ogole to ja się witam w 26 tygodniu
Jasiek/Jaśka pływa od rana, aż nagrałam falujący brzuch nareszcie widać to jakoś bardziej

Anoula proszę, dopisz mnie na wizytę z USG 6/09 na 09:15

dziękuję!!!
Wizyty będę dopisywać później bo na razie muszę znowu wyjść :x
odebrałam sobie dokumenty, nowy wzór prawa jazdy jest
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora