2013-08-27, 13:09
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Początkujące włosomaniaczki :)
Cytat:
Napisane przez Aysell
Ja robiłam z niej maseczki na twarz. Wieczorem, potem zmywałam i kładłam olej, ale rano czasem czułam ten zapach i w ciągu dnia też. Jeśli utrzymuje się tak na twarzy, to chyba na włosach jeszcze gorzej?... Nie chciałabym pachnieć [?] kostką rosołową 
|
Dlatego ja postanowiłam,ze nie będę używać kozieradki jako wcierki, ale jako maseczkę na twarz już tak.
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------
Cytat:
Napisane przez Roslina xD
Ale natworzyłyścieee  że też znowu nie mam czasu
Używałyście masek Lorys?
|
Ja też na razie nie mam czasu, dlatego rzadziej będę tu zaglądać.
Nie miałam Lorysów, ale na pewno sobie je kiedyś kupię. Przypuszczam,ze moje włosy je pokochają, bo ma skład podobny do moich hitów.
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------
Cytat:
Napisane przez maqw
Gratulacje, oby tak dalej!
Wiele dziewczyn tutaj farbuje drogeryjnymi i mimo tego ma piękne włosy. Poszukaj wątków, które o tym mówią, na pewno znajdzie się ktoś, kto Cię pokieruje tak, że włosy nie ucierpią za bardzo
Hm, jeśli chodzi o wsuwki to używam tych z malutką kuleczką na czubku, gumki/frotki zawsze bez metalowych elementów i wszystko jest cacy 
|
Zgadzam się ze wszystkim
---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------
Cytat:
Napisane przez Roslina xD
Gumkę najlepiej uszyć samemu  Zwykłą cienką gumkę, może być nawet z metalową końcówką zaszywasz w dowolnym kawałku grubego materiału tak, żeby się marszczył (ja najbardziej lubię welur, coś takiego) i już 
|
Ja noszę takie nie welurowe, ale takie grube bez metalowych elementów, bo te cieniutkie wyrywają mi włosy.
---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------
Cytat:
Napisane przez barylka666
Ahaha  Mój TŻ wczoraj znalazł u mnie w szafce Kallosa, otworzył, powąchał i krzyczy:kochanie, czemu trzymasz budyń w słoiku?! 
|
A dobry w smaku jest?
|
|
|