2013-08-27, 20:33
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal - XVIII część niech się kręci
Cytat:
Napisane przez pastelowo
nie wiem, mam dopiero 2/3cie, a promotor olewa moje maile  zaczynam się martwić, ale i tak bardziej się martwię swoim ślubem, to już za 1,5 tygodnia! 
co sobie zrobiłaś, że gips? :<
|
Ja w weekend na wesele ide, pierwsze w zyciu bo sie bronilam rekami i nogami a teraz nie mam sie nawet jak uczesac ;(
Aaa koles jechal merolem po przejsciu dla pieszych i rowerzystow i gadal przez tel, stuknal mojego Ukochanego i jak sie wywiazala rozmowa to kazal nam spir****c i sam zaczal uciekac. jak uslyszalam 'lesba' to rzucilam rower i za nim, chwycilam za auto ale ze ruszyl z piskiem to mnie za soba pociagnal, wyladowalam na srodku skrzyzowania ze zlamanym nadgarstkiem, bo na niego upadlam;/ Pozniej przejechal jeszcze raz ale juz z kolega, a jak mnie karetka zabrala to podobno trzeci raz. Dlugo bym mogla o tym pisac i o szczegolach, wystarczy wspomniec ze nie mielismy auta tylko rowery na ktorych juz nie moge jezdzic, a ja bylam w szpitalu 11km od miejsca zakwaterowania z dowodem, bez pieniedzy i telefonu. Dzwonilam od policjantow, ktorzy przyjechali spisac moje zeznania;p
No, to tak w skrocie...
Swietne zdjecie w kapeluszu Jacka Wrobla Gratki z okazji slubu! Nie mialam pojecia!
|
|
|