2013-08-28, 10:10
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Związki rozpoczęte w 2005 roku - zapraszam!
Dziecko jedno planujemy i chcielibyśmy córeczkę, więc mam nadzieję, że prezent się przyda ;-)
Co do przygotowań to mam jedną radę: być konsekwentnym w swoich decyzjach ;-) Głównie chodzi mi o to, żeby potem się nie okazało, że jeśli nad czymś się wahacie to inni od razu mogą próbować wam pomóc na siłę. Wczoraj tak mnie nasz świadek z moją teściową wkurzyli, bo zrobili listę rzeczy, o których na pewno zapomnieliśmy przy przygotowaniach. Oczywiście lista zawierała takie rzeczy jak dekoracja sali, muzyka, dodatki do stroju i ... prezenciki dla gości. Za to ostatnie się w☠☠☠☠iliśmy, bo za wszystko sami płacimy, a okazało się, że prezenciki już zostały zakupione i nie mamy nic do gadania No i jeszcze wymyślili jakieś głupie zabawy, o których my zawsze mówiliśmy, że nie chcemy! Moja teściowa na silę próbuje coś jeszcze zorganizować choć wszystko jest w zasadzie dopięte na ostatni guzik.
A co do pracy: jest kiepsko. Jako nowa osoba mam prawo nie wiedzieć wszystko, zwłaszcza jak się pracuje przy obsłudze klienta. No i za każdym razem jak o coś pytam to słyszę "no jak to nie wiesz? przecież to oczywiste". W zasadzie codziennie wracam zestresowana i zaniepokojona tym co będzie jutro. Pomijając, że o pewnych rzeczach to firma w ogóle nie pomyślała
|
|
|