Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ambitne wizażanki część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-28, 22:37   #647
Undercia
Imperatorowa Undi I

Dot.: Ambitne wizażanki część V

cZEEEEEEEEść!

Cytat:
Napisane przez Maguda_ Pokaż wiadomość
Wypełniałam teraz wniosek na staż w przyszłym roku do instytucji unijnych i niestety się przejechałam, bo nie pamiętam kiedy broniłam licencjat i wszystko mi leży przez taki mały szkopuł, teraz nie mam jak tego sprawdzić, a gdy wrócę do domu, rekrutacja będzie już zamknięta Trudno się mówi, nie? Może wcale nie będzie mi to takie potrzebne do szczęścia?
jak można nie pamietać tak waznych dat ze swojego zycia

Cytat:
Napisane przez jeu Pokaż wiadomość
M. już wrócił i dzisiaj się widzieliśmy zabrał mnie na bilard i na jedzonko, a wieczorem idziemy się wychillować w jakiejś knajpce i dostałam megaśny kubeeek z Egiptu - będzie moim kubkiem na kawę, duży i z kotem - uwielbiam koty
cieeeeszę się bardzo

Cytat:
swoją drogą, w niedzielę byłam z koleżanką na pchlim targu i malowali tam dzieciom twarze w różne wzory i co? poszłyśmy z koleżanką i zostałyśmy kotami na pół niedzieli i przeszłyśmy tak pół miasta - niosłyśmy radość i uśmiech, niekiedy totalnie zdziwienie, wszystkim mijanym osobom i zatrzymałyśmy się w naszych dwóch ulubionych knajpkach (z fajnymi barmanami - szkoda, że wszyscy barmani są zajęci ) nie muszę mówić, że miny ludzi bezcenne. ale tak pozytywnego dnia to ja już dawno nie miałam dobrze być młodym, szalonym i mieć dystans do siebie
super, właśnie za to Cię lubię i przeklinam zły los, że nie jesteśmy z jednego miasta

ja dzisiaj zaszalałam trochę ze Scully i Patrickiem, nie sądziłam, że pół szklanki wódki jest w stanie mnie aż tak rozłożyć, przyznać się kto mi moją mocną głowę ukradł
Cytat:
oj znam ten ból po lekkich hantlach xD chodziłam na zumbę namiętnie i machaliśmy 1kg i potem ledwo rekę podnosiłam, jednak w domu mam hantle regulowane do 20kg na rąsię : P
ja póki co mogę korzystać z 5 kg hantli w domu i ledwo żyję, więc podziwiam za te 20 kg najlepsze, że mam też sztangę i próbowałam z nią ćwiczyć, ale daję radę podnieść tylko ten sam "pręt" czy jak to się zwie, bez obiążników
Cytat:
a z Wro do Krakowa jest pełno połączeń autokarowych jedź lepiej kobieto, bo Ci życie ucieknie : D a takie listy to i ja muszę zacząć nauczyć się realizować!!!
a nawet nie mów, teraz mi tak dzień po dniu leci, ze normalnie nie nadażąm, starość nie radość
Cytat:
jasne, pewnie : D darmowa porada prawa panny Joanny xD
trzymam za słowo
Cytat:
to mi poprawiłaś humor na cały dzień
do usług Patrick mi chwile pozniej smsa wyslal z pytaniem czy bardzo bolalo, az sobie zachowalam na pamiatke bo za kazdym razem parskam smiechem na wspomnienie...

Cytat:
a co to za kara Cię czeka jak nie zrobisz wszystkich punktow?
jest prosto: jesli nie zrobie czegos w dniu w ktorym sobie to zaplanowalam to nie wolno mi tego zrobic w ogole -> ponosze wszystkie konsekwencje z tym zwiazane. No i co najwazniejsze - nie wolno mi wejsc na wizaz dopoki nie przerobie calej listy :brzyda l:
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Cześć i czołem.
Płuca już mnie bolą ( w sumie nie wiem czy od papierosow czy od kaszlu)

I w sumie dzisiaj nic nie zrobiłam Relaks wakacyjny

A w sobotę wesele
co to za papierosy moja droga, co dbaj o swoje pluca!

"In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on" - R.Frost
Undercia jest offline Zgłoś do moderatora