2013-08-28, 22:37
|
|
|
Imperatorowa Undi I
|
Dot.: Ambitne wizażanki część V
cZEEEEEEEEść!  
Cytat:
Napisane przez Maguda_
Wypełniałam teraz wniosek na staż w przyszłym roku do instytucji unijnych i niestety się przejechałam, bo nie pamiętam kiedy broniłam licencjat i wszystko mi leży przez taki mały szkopuł, teraz nie mam jak tego sprawdzić, a gdy wrócę do domu, rekrutacja będzie już zamknięta  Trudno się mówi, nie? Może wcale nie będzie mi to takie potrzebne do szczęścia? 
|
jak można nie pamietać tak waznych dat ze swojego zycia 
Cytat:
Napisane przez jeu
M. już wrócił i dzisiaj się widzieliśmy  zabrał mnie na bilard i na jedzonko, a wieczorem idziemy się wychillować w jakiejś knajpce  i dostałam megaśny kubeeek z Egiptu - będzie moim kubkiem na kawę, duży i z kotem - uwielbiam koty 
|
cieeeeszę się bardzo 
Cytat:
Napisane przez jeu
swoją drogą, w niedzielę byłam z koleżanką na pchlim targu i malowali tam dzieciom twarze w różne wzory i co? poszłyśmy z koleżanką i zostałyśmy kotami na pół niedzieli i przeszłyśmy tak pół miasta - niosłyśmy radość i uśmiech, niekiedy totalnie zdziwienie, wszystkim mijanym osobom  i zatrzymałyśmy się w naszych dwóch ulubionych knajpkach ( z fajnymi barmanami - szkoda, że wszyscy barmani są zajęci ) nie muszę mówić, że miny ludzi bezcenne.  ale tak pozytywnego dnia to ja już dawno nie miałam  dobrze być młodym, szalonym i mieć dystans do siebie 
|
super, właśnie za to Cię lubię i przeklinam zły los, że nie jesteśmy z jednego miasta
ja dzisiaj zaszalałam trochę ze Scully i Patrickiem, nie sądziłam, że pół szklanki wódki jest w stanie mnie aż tak rozłożyć, przyznać się kto mi moją mocną głowę ukradł
Cytat:
Napisane przez jeu
oj znam ten ból po lekkich hantlach xD chodziłam na zumbę namiętnie i machaliśmy 1kg i potem ledwo rekę podnosiłam, jednak w domu mam hantle regulowane do 20kg na rąsię : P
|
ja póki co mogę korzystać z 5 kg hantli w domu i ledwo żyję, więc podziwiam za te 20 kg najlepsze, że mam też sztangę i próbowałam z nią ćwiczyć, ale daję radę podnieść tylko ten sam "pręt" czy jak to się zwie, bez obiążników
Cytat:
Napisane przez jeu
a z Wro do Krakowa jest pełno połączeń autokarowych  jedź lepiej kobieto, bo Ci życie ucieknie : D a takie listy to i ja muszę zacząć nauczyć się realizować!!!
|
a nawet nie mów, teraz mi tak dzień po dniu leci, ze normalnie nie nadażąm, starość nie radość 
Cytat:
Napisane przez jeu
jasne, pewnie : D darmowa porada prawa panny Joanny xD
|
trzymam za słowo
Cytat:
Napisane przez jeu
to mi poprawiłaś humor na cały dzień 
|
do usług Patrick mi chwile pozniej smsa wyslal z pytaniem czy bardzo bolalo, az sobie zachowalam na pamiatke bo za kazdym razem parskam smiechem na wspomnienie...
Cytat:
Napisane przez jeu
a co to za kara Cię czeka jak nie zrobisz wszystkich punktow? 
|
jest prosto: jesli nie zrobie czegos w dniu w ktorym sobie to zaplanowalam to nie wolno mi tego zrobic w ogole -> ponosze wszystkie konsekwencje z tym zwiazane. No i co najwazniejsze - nie wolno mi wejsc na wizaz dopoki nie przerobie calej listy  :brzyda l:
Cytat:
Napisane przez ParoleParole
Cześć i czołem.
Płuca już mnie bolą ( w sumie nie wiem czy od papierosow czy od kaszlu  )
I w sumie dzisiaj nic nie zrobiłam  Relaks wakacyjny
A w sobotę wesele 
|
co to za papierosy moja droga, co dbaj o swoje pluca!
|
|