Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-29, 08:04   #1839
angel166
Zakorzenienie

Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

ale sie wystraszyłam. Jagoda je śniadanie w krzeselku to poszłam sobie zrobić kawe i do Was zajrzeć. Nagle huk. Biegiem do pokoju, a to blat Jagoda zrzucila od krzesełka i chciała wyjść,bo zjadła dobrze, ze mialam obniżone na najwyższy poziom,bo nie była zapiera pasani tylko blat miała przysuniety. Ale sie strachu najadlam
A tak w ogóle to dzień dobry
U nas na wieczor był sukces tj. Zaśniecie bez cyca. Niestety w nocy raz i nad ranem cyc był

Do mam których dzieci nie chcą pić mm jak je przemycacie?czy dajecie coś w zamian?
Bo Jagoda już chyba całkiem powiedziała mleku i butelce papa. Z kubka tez nie chce. Na noc wczoraj troche kakao jej dodalam to wypila ale tylko kilka lykow

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Baobabek oj to faktycznie będziesz miała wydatek, żeby ta klasę udekorowac. Swoją droga to myślałam, że na takie rzeczy idzie kasa szkoły nie prywatna, nauczyciela.

Kraven by gorączka Jasiowi nie powróciła. Oby to bylo od zabkow, a nie przeziebienie.

Salud masakra z tym szwagrem, dobrze, ze sie odnalazł cały i zdrowy ale nie ładnie, ze Was tak zestresowal przecież są telefony

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora