Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Double Wear
Wątek: Double Wear
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-05-01, 16:41   #7
E
Zakorzenienie

Dot.: Double Wear

Cytat:
Napisane przez Anahstasia Pokaż wiadomość
Dziękuję, właśnie o to mi chodziło Najwidoczniej to już skrzywienie moderatorskie, że wszędzie doszukuję się różnych rzeczy, ale wolę chuchać na zimne. Mam nadzieję, że się nie gniewasz

Ja swego czasu miałam ten podkład w odcieniu Shell - odcień idealny dla bladolicych. Ale później jakoś nie miałam okazji go nabyć i teraz jeszcze mam resztki buteleczki Ecru. Jest nieco cieplejszy i bardziej beżowy niż Shell, ale też mi odpowiada, bo się ładnie wtapia w skórę. Fakt, że Fresco jest w Polsce najjaśniejszy zakrawa według mnie na paranoję, ale wiem, że nie tylko ja jestem zaskoczona już od dawna tą decyzją marketingową

Buziaki!
Domyśliłam się - faktycznie mało rozsądnie sformułowane pytanie

Teraz w perumeriach jest też jaśniejszy odcień niż Fresco, ale dla mnie wciąż za ciemny Za to mam swój kolor idealny - Sand
Ja jestem naczynkowcem, z manią ukrywania ich pod podkładem i żaden nie robi tego tak dobrze nie podkreślając jednocześnie innych mankamentów (np. łuszczącej się skóry). Przynajmniej mnie nie udało się takiego znaleźć. Jak już świetnie kryje - to mam skórę węża w wylince.
Jak skóra wygląda w miarę ok, to znowu nie kryje
E jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując