2013-08-30, 13:54
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Cytat:
Napisane przez Tasia34
No i fajnie, że piszesz!
 oby ten guzek to nic poważnego, ale może warto poradzić się lekarza..? Dla spokoju? 
Gazeta  Najgorzej, że farbę drukarską zjadł...
No i fajnie, że Kinga taka przesłodka! 
|
W poniedziałek myślę zadzwonić do przychodni, jeśli nie zniknie.
Cytat:
Napisane przez OtTakaJa
Dzień dobry 
Chciałam tylko dodać otuchy tym, które teraz wstają po 'pińcet' razy w nocy. Jak pamiętacie, albo i nie, mój mały też tak wstawał i myślałam, że to się nigdy nie skończy, też zaczynałam wątpić w moje mleko i chciałam zacząć dokarmiać mm, ale przetrwałam i nagle, z dnia na dzień, zaczął przesypiać całe noce. Od razu z grubej rury. Więc dziewczyny nie poddawajcie się, jest nadzieja 
|
Oby i u mnie tak się stało....   Choć Twoje dziecię miesiąc młodsze od mojego.
Cytat:
Napisane przez Nyaa
Heej 
Współczuję tego nocnego wstawania  Ja biję pokłony do samej ziemi za to, ze Nikoś tak szybko zaczął przesypiać całe noce. Nieraz zasypia o 19 a budzi się o 6 rano 
Oby ten guzek to nie było nic poważnego.
No i fajnie, że się odezwałaś. Miejmy nadzieję, że powoli znów rozkręcimy wątek i coraz więcej zbłąkanych owieczek powróci

|
Oby, oby 
Cytat:
Napisane przez klementyna1
brawa i owacje na stojąco 
Nie uwierzycie, ale mój łakomczuch przestał lubic jeść....przy każdym słoiczku od wczoraj jest ryk /(a rzadko mu sie zdarza płakać) i plucie na odległośc...mam nadzieje, ze mu przejdzie. do tego ten piorunski katar i juz nie pozwala sobie katarkiem sciagać...trzeba mu trzymac głowe i sie siłować...wode morska tez tylko podstepem da się wpuścic, a na dodatek te bąble po ugryzieniu mimo hydrokortyzonie nie schodza...;/ wszystkie plagi egipskie....
|
Pewnie przez katar plus może ząbkowanie....
Cytat:
Napisane przez jolanT
super że u Was dobrze
tego guzka lepiej sprawdź, zapytaj lekarza..
moja Ewa miała coś takiego na rączce w okolicach łokcia, lekko wyczuwalny ale później jakoś samo znikło.. tylko za uszkami, okolice głowy to lepiej zbadać
a z tą gazetą 
ciekawe czy szło ponownie przeczytać hahhha (sorry ale tak mi się skojarzyło)
|
Tak jak pisałam, w pon. zadzwonie do lekarza jeśli nie zniknie.
A co do gazety to musiałabym zapytać siostry czy była czytelna hehe
|
|
|