2013-08-30, 14:18
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupujesz, urządzasz, planujesz...Napewno z chęcią o tym poplotkujesz.
Cytat:
Napisane przez Czarina
Hooop hooop!!! Jest tam jeszcze ktoś?
Gwiazdeczko ja ciągle czekam na zdjęcia salonu, a tu nic 
|
Hej Pokonczyly sie remonty, plus okres letni nie sprzyja sprawom mieszkaniowym (przynajmniej u mnie ).
Zdjecia salonu... beda. Niedlugo Pomalowalismy jedna sciane na bardzo ciemny fiolet i reszta scian czeka na swoja kolej, wiec obcykam jak juz skonczymy w koncu
Cytat:
Napisane przez Czarina
Ja przemalowałam ten mój mały salon na dole- paleta została ta sama, zmienił się tylko odcień- fiolet zmieniłam na lawendę, szary na bardzo jasny, rozbielony szary, do tego wzięłam farby odbijające światło by jeszcze bardziej rozjaśnić pokój. I teraz jest dużo lepiej, pokój nie jest już taki ciężki i przytłaczający  Choć moim zdaniem teraz za dużo w nim zieleni- w zieleni mam lampy, obraz i zasłonkę (zasłona biała z zielonym motywem). Zastanawiam się czy nie zmienić obrazu i zasłony na inny kolor? Fiolet, fuksja? A tylko lampy zostawić zielone, co myślicie?
Dokupiłam trochę dodatków w ikei w kolorze białym i szklane świeczniki- zmieniłam doniczki na białe i podstawkę pod świeczki. W pokoju jest teraz jasno, biało-zielono (zielony też jest jasny), i wydaje mi się że jest mdło 
W tym momencie nie mogę zrobić zdjęć bo aparat pożyczyłam.
|
Bez zdjec to ciezko sobie wyobrazic
Cytat:
Napisane przez the rock
nie pokazywałam wam chyba w końcu mojej płyty z dibondu w kuchni 
|
Sliczny motyw
A nie chcialas tej plyty miec na calej scianie? Za kuchenka tez?
I co to wogole jest za cudo ten dibond?
|