2013-08-30, 15:41
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio
ewcik spóźnione 100 lat! 
natalyyya baciki dla tżta! Nie wiem co Ci faceci sobie czasem myślą - przecież rodzic/przyszły rodzic to nie tylko matka też jestem cięta ostatnio w tym temacie heh.
Lila a teściowa proponowała Ci pomoc przy porodzie? jeju, też bym się dziwnie czuła 
brilliant strasznie przykre są takie sytuacje 
lineczka za nieobecność 
oj nie pitol kobito tylko dawaj znać co u Ciebie! Ja też czasem piszę na jakiś temat i zadaję pytanie a zero odzewu - tak uroda forum chyba  
wózek wygląda bardzo fajnie, jaki kolor?
a brzusio piękny 
magdzia serducho zobaczyłam w 8tc.
Lila Cwicz jazdę, ćwicz, pewność siebie za kółkiem przyda się jak np. z malenstwem będziesz jechać do lekarza 
Dziewczyny, my po dwóch wizytach u lekarza... padam!
Wczoraj ortopeda - bioderka się poprawiły jest idealnie, pilechowanie pomogło 
Dzisiaj - szczepienia. Masakra, płakałam razem z córką. Ale cieszę się bo mamy super pediatrę, bardzo dokładnie wszystko tłumaczy i doradzi 
To wszystko tak w skrócie, dni pełne emocji... teraz maleńka bardzo przeżywa tę wizytę, płakała rozpaczliwie, teraz chlipie mi na rączkach przez sen, serce mi się kraja 
yev
Info dla Ciebie: warto kupić szczepionkę acelularną przeciwko krztuścowi, ma mniej skutków ubocznych i dużo mniejsze ryzyko powikłań. Warto też zamienić szczepionkę euvax (tę na wzw) na europejską. euvax ma wadliwe serie (np. ostatnio wadliwą serią szczepili dzieci), ta europejska pewniejsza a kosztuje tylko 40 zł.
|
|
|