Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-30, 18:14   #2607
em ma
Zadomowienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3

Witam nową mamusię
Cytat:
Napisane przez Stokrotka18 Pokaż wiadomość
dziewczynki, a jak ubieracie się na wizyte do ginekologa? w spodnie i w tunike czy w spodnice? jak wam jest lepiej?
A zależy od pogody. Jak ciepło to zazwyczaj chodziłam w sukienkach, ale nie mam też nic do spodni czy leginsów z tuniką. Najważniejsze żeby nie zmarznąć (zmarzluch jestem straszny).
Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
U mojego gina jest osobne pomieszczenie gdzie się można roebrać, umyć- jest toaleta i bidet. Do tego są jednorazowe spódniczki, ochraniacze na stopy itp. Sa też wkładki, podpaski, żel do higieny i chusteczki do higieny.
OMG! Nigdy nie byłam w gabinecie z takimi luksusami! To w Polsce na pewno?
Cytat:
Napisane przez Messsuah Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! wróciłam z wakacji czytam was na bieżąco a teraz będę miała lepszą możliwość na pogawędki z wami (jednak pisać na komórce jakoś mi ciężko)

robiłam wczoraj badania, morfologia, mocz, ponownie toxo itd. - wszystko w normie

we wtorek zaczynam 25 tc

a dzisiaj jeszcze wizyta przede mną
A jak tam wakacje minęły?
Super że wszystko w normie.
Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
to jak ja też paraduję ale jakoś mi to nie przeszkadza, w końcu to lekarz więc i tak się już gołych dup naoglądał
myślę że nie robią już na nim żadnego wrażenia
Cytat:
Napisane przez yummi_mummy Pokaż wiadomość
Moje Drogie Macie może jakiś fajny przepis na placki z cukinii ? mam cukinię i słyszałam, że są super, ale nie wiem jak zrobić
Wiesz co ja robię zawsze na oko. Cukinię ścieram w blenderze (leniwa jestem na tarkę). A tak w robocie rozrabiam: mąkę, jajka, ciut proszku do pieczenia (ale to ja pamiętam), jakieś przyprawy (ja dodaję np do kurczaka albo carry) i do tego wrzucam cukinię. Konsystencja po dodaniu cukinii zazwyczaj jest dość rzadka. Placki jak dla mnie fajnie smakują z sosem czosnkowym
Proporcjami na początku wzorowałam się na tym przepisie (ale ja mleka nie dodawałam nigdy):
http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...i/przepis.html
Teraz robię na oko.
Cytat:
Napisane przez mama_5raz Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczęta
Wczoraj pisałam o imieniu,że nie moge się zdecydować i chyba mam
Co sądzicie o Adam Aleksander ...
Podobają mi się obydwa i w sumie razem fajnie brzmią
Tatusiek troche kiwa nosem na podwójne imię,ale jakoś go przegadam
Wole poznać opinię przyszłych mam
Więc pomocy moje drogi......
Dla mnie imię bardzo ładne
Cytat:
Napisane przez Muminek1991 Pokaż wiadomość
I chyba coś jednak zaczyna być widać. Fakt nie jest to brzuch okrągły jak piłeczka, no ale z moimi oponami i tak raczej nawet w 9 miesiącu nie będzie. A wy jak myślicie? Zaczyna być widać czy tylko ja to widzę?
Ale szczerze
Widać widać
Cytat:
Napisane przez usia198 Pokaż wiadomość
A to mój w 21 tygodniu.
Cytat:
Napisane przez krolowa_nilu Pokaż wiadomość
A u mnie dziś rano wyglądał tak: (23tc)
O kurde, właśnie zauważyłam, że chwalę się także moimi wielkimi cyckami :P
Cytat:
Napisane przez Negrid Pokaż wiadomość
To i ja się pochwalę brzuszkiem.