2013-08-31, 09:05
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tej jesieni wiele się zmieni! (I)
Witam Wszystkich!
Nareszcie forum skrojone dla mnie na miarę!
Moje usilne starania utraty wagi i doprowadzenia się do stanu jako takiego wymagały wątku nowego, aktywnego, z dużą ilością dusz do wsparcia - i oto jest!
Mam 30 lat, 1,5 rocznego syna, pracuję, mimo że kocham sport (skończyłam AWF w Krakowie), bardziej kocham jeść i dlatego wyglądam dziś tak jak wyglądam...
Ważę 80,5kg, mam 171 cm wzrostu, w biodrach 111 cm, na wysokości pępka 99cm, udo 65,5cm - dramat, szczególnie zważywszy na to, że po urodzeniu syna ważyłam po 4 miesiącach 74, w biodrach miałam 106 itd...
Mam fatalna budowę, bo zawsze na maksa tyje mi brzuch - wręcz wisi mi tam tłuszczowy wór, następnie biodrzyska i twarz...-nie mogę już na siebie patrzeć!a jedyne co mogę zrobić to działać!
Diety znam już chyba wszystkie, jojo też, mam też na koncie przygodę z dietetyczką, ale tu akurat wspominam to super i faktycznie najadając się do syta tym co lubię i różnorodnie chudłam 1,1 kg żywego tłuszczu na tydzień, a zatem dieta była ułożona super, wywiad był bardzo dokładny, rozmowy i odpowiedzi na wszystkie moje pytania wyczerpujące - słowem spierniczyłam efekty na własne życzenie - teraz zamierzam wrócić do tematu i żywić się zgodnie z jadłospisem, który miałam przygotowany specjalnie dla mnie - pod mój wydatek energetyczny, wzrost wagę, ulubione produkty...
Pomożecie?
Cieszę się, że tu jestem!
|
|
|