dobrze, że się odezwała pośredniczka? jaką kurtkę chciałaś? - ja się skusiłam na zimówkę z nexta z kotem z zeszłego sezonu - trafiła mi się nowa z metką na allegro, więc wzięłam - ten sam model używany na allegro idzie za taką cenę, że mi szczena opada, jak można tyle płacić za używaną kurtkę

pochwal się co zamawiasz - jam mam tak długą listę, że nie wiem co wybrać w ogóle
wiecie co też jest fajne na nexcie na jesień - te kurteczki z podszewką, a na wierzchu polarek:
http://www.next.co.uk/g74530s7#868739g74 chyba małej taką zamówię, są też granatowe
dobrze, że się do Was odezwała pośredniczka, bo już się bałam, że przyjdzie po polskich cenach i bez tych 20% zamawiać

fajny ten sweter z zary, gdyby nie ta cena

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------
byłam dziś na poszukiwaniach półbutów dla Małej sportowych takich na co dzień na jesień i nic... szukam czegoś w beżach-brązach-złocie widziałyście coś fajnego gdzieś

?
Bluzy z gapa na futrze świetne i widać, że jakościowo powinna być rewelacja - mogliby dać ze 40% teraz... kurtki się też pojawiły zimowe na gapie, szkoda, że nie ma żadnej srebrnej albo grafitowej, bo by mi się do spodni z cartersa przydała...