Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy - sklepy dziecięce
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-31, 12:06   #2302
acha131321
Raczkowanie

Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
dobrze, że się odezwała pośredniczka? jaką kurtkę chciałaś? - ja się skusiłam na zimówkę z nexta z kotem z zeszłego sezonu - trafiła mi się nowa z metką na allegro, więc wzięłam - ten sam model używany na allegro idzie za taką cenę, że mi szczena opada, jak można tyle płacić za używaną kurtkę
pochwal się co zamawiasz - jam mam tak długą listę, że nie wiem co wybrać w ogóle

wiecie co też jest fajne na nexcie na jesień - te kurteczki z podszewką, a na wierzchu polarek:
http://www.next.co.uk/g74530s7#868739g74 chyba małej taką zamówię, są też granatowe

dobrze, że się do Was odezwała pośredniczka, bo już się bałam, że przyjdzie po polskich cenach i bez tych 20% zamawiać
fajny ten sweter z zary, gdyby nie ta cena

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

byłam dziś na poszukiwaniach półbutów dla Małej sportowych takich na co dzień na jesień i nic... szukam czegoś w beżach-brązach-złocie widziałyście coś fajnego gdzieś?

Bluzy z gapa na futrze świetne i widać, że jakościowo powinna być rewelacja - mogliby dać ze 40% teraz... kurtki się też pojawiły zimowe na gapie, szkoda, że nie ma żadnej srebrnej albo grafitowej, bo by mi się do spodni z cartersa przydała...

chciałam różową kurtkę z liskiem albo granatową ale na sklepach jest tylko 4-5 lat, w tym roku kupiłam serię z misiem a teraz zamawiam u niej kolekcję z zajączkiem i lisem, dawno nie kupowałam niczego rózowego to az mi sie zatęskniło

co do uzywanych rzeczy na allegro to moja ubiegłoroczna kolekcja next zebra tez sie swietnie sprzedała, oczywiscie ku mojej radosci bluzy z gap są świetne ale 5t jest juz dla nas za małe, wiec czekamy dalej

no i koncze pogaduchy bo Jasiek daje sie we znaki
acha131321 jest offline Zgłoś do moderatora