2013-08-31, 12:58
|
|
Zadomowienie
|
Jaka aktywność dla mnie? WĄTEK ZBIORCZY
Niech będzie to wątek zbiorczy, gdzie każdy będzie mógł opisać siebie i spytać co jest dla niego najlepszym rozwiązaniem, który sport/fitness najbardziej do niego pasuje. 
Przeglądając strony różnych placówek, siłowni, centrów etc. można nieźle namieszać sobie w głowie, zwłaszcza, gdy się nie wie, co z czym się je. 
Zacznę ja.
Chciałabym zacząć nie tyle co dbać o kondycję (choć to po części też), ale przede wszystkim zacząć prowadzić zdrowy tryb życia, zrelaksować się, mieć fiksację na punkcie jakiejś aktywności. Zależy mi na tym, by nie było to mocno monotonne, był jakiś nacisk na indywidualizm (i może kameralna atmosfera? ) oraz by formował (? nawet nie wiem jak to ująć ) okolice talii, bioder + nóg, generalnie dolnej partii ciała. Nie mam pojęcia, czy postawić na coś w stylu bieganie, czy może wykupić karnet na siłownię (gdzie sama bym ustalała sobie "harmonogram") czy też na jakieś konkretne ćwiczenia. Ostatnio dużo pływam, ale zaczyna mnie to już nudzić... Może podpowiecie coś z własnego doświadczenia.
|