Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ambitne wizażanki część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-31, 16:59   #689
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Dot.: Ambitne wizażanki część V

Cytat:
Napisane przez pokrzywa Pokaż wiadomość
dziewczyny pękam z dumy-
byłam dzisiaj w sklepie i nic NIC nie kupiłam
(...)

Cytat:
Napisane przez jeu Pokaż wiadomość
ale Ci zazdroszczę tego zwiedzania dokąd się jeszcze wybierasz?
Już nigdzie Dzisiaj jestem w Cluju, ale nie mamy już siły na zwiedzanie, więc siedzimy w McDonaldzie i czekamy na autobus do Budapesztu Jutro Kraków

Cytat:
Napisane przez Undercia Pokaż wiadomość
w sumie to niewiele tylko tę bluzkę , ekstra w niej wyglądam i nadaje się i do jeansów i do eleganckich spodni, więc jest dobrze. Myślałam jeszcze o tej ale Scully zapytała czy naprawdę chcę zostać Batmanem, to sobie darowałam Ogólnie wiele rzeczy mierzyłam, ale jednak jakoś tak średnio miałam ochotę je kupić, jakoś tak dziwnie, Weltschmerz głupi
Śliczna ta bluzka
Cytat:
będę, będę! może blog powstanie z fotkami i opisami Luksemburg mały i w planach mamy zwiedzić Brukselę, Aachen, Reims, Trewir, może Paryż... tgv!!
Drożyzna Rób dużo zdjęć
Cytat:
13.11
Zapamiętane
Cytat:
ja tam lubię nadrabiać
Ja też

Cytat:
ogólnie mnie dziś naszła szalona myśl. Mam ochotę wypierdzielić na śmietnik wszystkie bluzki w ktorych czuję się jak lump
Świetny pomysł, mnie też by coś takiego się przydało, ale zawsze tłumaczę sobie "będę chodzić po domu"

Cytat:
już wiem co założę - sukienkę fioletową bez ramiączek taka do połowy uda jest, obcisła, sexy ale płaskie buty będą i do tego niebieskie baleriny (bo nie mam czarnych ... ) bo w szpilkach się zabiję i będę miała mniejszy fun, a że będzie ciemno to chyba nikt na buty nie zwróci uwagi.... :P
Czy założeniem silent disco jest brak muzyki? Baw się dobrze