2013-08-31, 16:59
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ambitne wizażanki część V
Cytat:
Napisane przez pokrzywa
dziewczyny pękam z dumy-
byłam dzisiaj w sklepie i nic NIC nie kupiłam
(...)
|

Cytat:
Napisane przez jeu
ale Ci zazdroszczę tego zwiedzania  dokąd się jeszcze wybierasz? 
|
Już nigdzie Dzisiaj jestem w Cluju, ale nie mamy już siły na zwiedzanie, więc siedzimy w McDonaldzie i czekamy na autobus do Budapesztu Jutro Kraków 
Cytat:
Napisane przez Undercia
w sumie to niewiele  tylko tę bluzkę , ekstra w niej wyglądam i nadaje się i do jeansów i do eleganckich spodni, więc jest dobrze. Myślałam jeszcze o tej ale Scully zapytała czy naprawdę chcę zostać Batmanem, to sobie darowałam  Ogólnie wiele rzeczy mierzyłam, ale jednak jakoś tak średnio miałam ochotę je kupić, jakoś tak dziwnie, Weltschmerz głupi 
|
Śliczna ta bluzka 
Cytat:
Napisane przez jeu
będę, będę! może blog powstanie z fotkami i opisami  Luksemburg mały i w planach mamy zwiedzić Brukselę, Aachen, Reims, Trewir, może Paryż... tgv!!
|
Drożyzna Rób dużo zdjęć 
Cytat:
Napisane przez jeu
13.11
|
Zapamiętane 
Cytat:
Napisane przez Undercia
ja tam lubię nadrabiać 
|
Ja też 
Cytat:
Napisane przez Undercia
ogólnie mnie dziś naszła szalona myśl. Mam ochotę wypierdzielić na śmietnik wszystkie bluzki w ktorych czuję się jak lump 
|
Świetny pomysł, mnie też by coś takiego się przydało, ale zawsze tłumaczę sobie "będę chodzić po domu" 
Cytat:
Napisane przez jeu
już wiem co założę - sukienkę fioletową bez ramiączek  taka do połowy uda jest, obcisła, sexy  ale płaskie buty będą i do tego niebieskie baleriny (bo nie mam czarnych ... ) bo w szpilkach się zabiję i będę miała mniejszy fun, a że będzie ciemno to chyba nikt na buty nie zwróci uwagi.... :P
|
Czy założeniem silent disco jest brak muzyki? Baw się dobrze
|