Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-08-31, 17:49   #4796
201606240916
Konto usunięte

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Hej

I po ładnej pogodzie. Deszcz do mnie doszedł

Pyzy zrobione, kwiatki przesadzone, zakupy zrobione, dom ogarnięty, a teraz czas na relaks przy mojej ulubionej zielonej herbatce z owocem pigwy. Uwielbiam jej smak i aromat

Cytat:
Napisane przez xLADYx Pokaż wiadomość
winko do jesiennych/zimowych wieczorków mniam
ja za piwem nie przepadam, rzadko mi jakieś smakuje, chociaż jak już mam wypić to wypije desperadosa, heinekena,calsberga, tyskie, a i tak takie oszukane te nasze polskie piwka chmielu to tam chyba wcale nie ma na słodzie jęczmiennym

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

miałam te lakiery żółty z serii UV, pękał mi na paznokciach
i z tej serii like gel pomarańczowy jak mam porównać oba to ten pomarańczowy o wiele lepszy i trwalszy

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

w naturze kupiłam ostatnio kilka lakierów z MY SECRET, które pachną podczas wysychania
O, a ja mam 2 lakiery z my secret, i nie pachną Może dlatego, że już dawno kupione.
A ja lubię piwo miodowe, np. Łomża miodowe

Cytat:
Napisane przez novelove Pokaż wiadomość
Ex, Lady
Ok, przekonałyście mnie.

i sama Lady
A przypomnij, jaki kierunek Ty kończysz? Bo obija mi się coś w pamięci, że jakaś ekonomia, administracja, marketing i zarządzanie?
I co to tak wynikło w związku z tym, co pisałaś kiedyś w klubie? Ułożyło się?

Ania
Nie miałam tych lakierów, jak na moich paznokciach to czy za 20 zł, czy za 3 trzymają tak samo, aczkolwiek ostatnio kupiłam z tej serii: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ly.html&next=1 i trzyma się dużo dłużej.

Co do odżywek to jak dla mnie intense repair z nivei i ta maska z dove taka złoto-biała.
Na moich paznokciach też każdy lakier ma krótki żywot
A tą maseczkę z dove to mam już w planach zakupowych

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Pokaż wiadomość
hej!

ja w trakcie sprzątania jak zwykle ale widze że gadacie o lakierach to mogę wam szczerze polecić ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...il-polish.html u mnie lakier jak się trzyma dwa dni mto sukces a ten bez odprysku przez 5 dni!!! kupiłam na wakacjach 4 kolory i uwielbiam je
Cytat:
Napisane przez xLADYx Pokaż wiadomość
też je mam
polecam chętnym zakupu ich przejść się do natury za 10.99 2 sztuki
Specjalnie po te lakiery wybrałam się do natury, ale były już tak poprzebierane, że nie kupiłam żadnego

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Pokaż wiadomość
nie widziałam ich jeszcze
a co do tego różu tez go mam i faktycznie 3 warstwy trzeba ale u mnie trzyma jak złoto może musisz lekko zmatowić płytke tak jak ja przed lakierem żeby lepiej trzymał ja lekko polerką przecieram i zmywaczem i jest ok

ja z dzieciakami idę na 9.00 i na 10.00
ach to sprzątanie no kiedyś trzeba posprzątać, a najlepiej w sobote chociaz nie narzekam bo porządek utrzymuje cały tydzień, więc nie jest źle
My mamy aż na 11.30

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Mi jeszcze troche zostalo.. I brzuch mnie boli bo jestem przed @ wrr
Ja jestem w trakcie @ i tak mnie plecy bolą, że momentami ciężko mi oddychać

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
Napisane przez CherrryCat Pokaż wiadomość
NoveJa i moje niezdecydowanie nie wiedzialam które zdjęcia dac więc dałam więcej plus mały bonus
Ale ładnie ci wzięło. Jak czysto
A i kotek śliczny
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora