Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapuszczamy włosy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-05-02, 10:55   #10588
Kadunia
Zakorzenienie

Dot.: Zapuszczamy włosy

Cytat:
Napisane przez beoneself Pokaż wiadomość
Nie obraźcie się, ale według mnie przerwy też są do kitu. No i nie mają najmniejszego sensu. W związku chyba chodzi o to, żeby być ze sobą "na dobre i na złe", i nie musieć się poddawać izolacji "ku poprawie wzajemnych stosunków"...
Strasznie mi się smutno robi, jak się czytam, Kaduniu, i widzę jak się męczysz. Dlatego zastanawiam się, czy to oby na pewno ma sens, że obie strony się męczą, w sumie nie wiadomo w jakim celu - jeśli nieporozumienia powinny były załatwić za pomocą rozmowy - bo chyba na tym powienien opierać się związek?
Jednak - 3mam kciuki, oby się ułożyło dla Ciebie jak najlepiej
dziekuje
Cytat:
Napisane przez infante Pokaż wiadomość
Mam podobne zdanie do Ciebie, bo gdy ja myslałam o takiej przerwie to tylko po to by oswoic druga osobę z tym,ze to koniec. Gdy ukochana mojego brata chciała krótkiej separacji tez nie mialo to dobrego zakończenia...
Ale z drugiej strony taka przerwa (rozłąka) pomaga dostrzec jak wazna jest dla nas druga osoba, odczuwamy jej brak bo przecież "ile Cię trzeba Cie cenić ten tylko sie dowie kto Cie stracił" tylko szkoda,ze to tyle nerwów zwykle kosztuje.
własnie w to wierze... ja tez czasem sie na niego wkurzałam z ble powodu i robilam mu rozne dziwne jazdy mogl jednak miec mnie dosc teraz to dopiero widze... dlatego teraz jak go nie ma to dopiero teraz naprawde czuje jaki jest dla mnie szalenie wazny

Kadunia jest offline Zgłoś do moderatora