Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sukienka na wesele - jakie dodatki i fryzura?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-01, 15:07   #1
Narrhien
Zakorzenienie

Sukienka na wesele - jakie dodatki i fryzura?

Witam serdecznie wybieram się na wesele, właśnie kupiłam sukienkę i zastanawiam się, jak dopełnić stylizację, aby wyglądać ładnie i bez przesady.

Sukienka ma dość trudny kolor, na żywo jest jaśniejsza, bardziej pastelowa, taki wrzos. Nie chciałabym jej zabić czarnymi dodatkami (chociaż jeśli nic innego nie wymyśle, to pójdę w czarnych, gładkich, matowych skórzanych balerinach, z czarnym krótkim, cienkim sweterkiem i z czarną torebką kopertówką cekinową, bo taki zestaw stały posiadam)

Myślałam o granatowych gładkich balerinach, bo mam taką torebkę, ale co na górę? A może lepiej baleriny satynowe, połyskujące? Widziałam takie, tylko nie było mojego rozmiary.
Wydaje mi się, że pasuje też popiel, srebrny i nude.
Niestety, z powodu kontuzji nie mogę iść w butach na obcasie, więc muszę jakoś sobie poradzić z płaskimi.

Pomijając kolor - to jaki styl dobrać? i jaka biżuteria?

Nie mam też pojęcia, jaka fryzura będzie pasować, z tym mam w sumie największy kłopot, idę do fryzjerki ale chcę przyjść z własną propozycją, bo nie ufam jej na tyle, by oddać się w jej ręce w ciemno. Na pewno chcę upiąć, ale jak?

Z góry dzięki za pomoc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 40677-0.jpg (41,7 KB, 98 załadowań)

Narrhien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując