Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-01, 15:52   #2111
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV

No po przyjeździe do Austrii to mi się też przytyło od razu, mojemu trochę później, ale ja teraz regularnie tracę na wadzę dzięki pracy i stresowi w ciągu trzech miesięcy schudłam 9 kg aż jakoś ciężko mi uwierzyć ale praca na noc robi swoje

Co do mieszkania z ciemnoskórymi osobami, no cóż mam przykład u siebie, w naszej kamienicy mieszkają dwie mieszane pary, tzn naprzeciwko naszego mieszkania mieszka Austriaczka z mężem murzynem i słodkim małym mulatkiem. I oni są w porządku, ona sympatyczna, do pogadania zawsze, a on też zawsze się odezwie. Natomiast niżej mieszka druga para, ona jakaś Jugolka on murzyn nie dość że mają dwójkę swoich dzieci to jeszcze stosunkowo raz na dwa miesiące widzę inne osoby u nich pomieszkujące, nie przeszkadzało by mi to gdyby np. ja mam wieczór wolny, idę spać o 22.00 a o 23 budzi mnie śpiew dziewczynki na całą klatkę, wierzcie mi wcale mnie nie obchodziło to że ładnie śpiewała, o 23 to jednak już pragnę spokoju zwłaszcza w tygodniu. Zawsze u nich ruch, pod oknami imprezy urządzają od południa do rana, no ogólnie nie jest to fajne że nie zwracają uwagi na innych, w dodatku zawsze są u nich drzwi do mieszkania otwarte i widać jaki na prawdę syf u nich jest. A i jeszcze raz mi się zdarzyło coś takiego że właśnie jedna z nowych osób tam u nich mieszkających, jakaś jugolka właśnie zwinęła mi i innej sąsiadce pranie ze sznurka Okazało się że myślała że to pranie tamtej, no jasne tylko zę tam była tylko moja i Tż-ta bielizna i w sumie nowe koszulki gdzie ja jestem co najmniej o trzy rozmiary od tamtej mniejsza, no chyba łatwo się domyślić że tamta w to nie wejdzie. No ale oddała wszystko, od tamtej pory jednak wolę u siebie w mieszkaniu powiesić pranie chociaż czasami mi szkoda ładnej pogody to jeszcze powiesze