Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam Fekkai, Effeclar K, Ivostin, lupa, etui do kluczy, notes
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-02, 11:10   #2
Pechele
Wtajemniczenie

Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Fekkai, Effeclar K, Ivostin, lupa, etui do kluczy, notes

ZDOBYTE
Mika Waltari,Egipcjanin Sinuhe już kupiłam więc dziękuję
George R. R. Martin - różne ale najpilniej "starcie królów" dziękuję już kupiłam
karty SD mogą być używane już zakupiłam więc dziękuję
myszy komputerowe. Obojętnie jakie, mogą byc nawet za 20 zł. Dziecko niszczy mi każdą kolejną w ekstra tempie. Im więcej tym lepiej. zwariowany świat makijażu i mój Ptyś i Mastricht
kosmetyki dla białego psa. Głównie szampony dla Westa, ale nie tylko. genevive
pidżamkę nową ładną rozm L na prezent. Kachna
rolki do czyszczenia ubrań. Delfix10 i Mastricht
ramiączek plastikowych przezroczystych do biustonoszy. Szerszych i wąskich. Dusia i Kapryska
- etui eleganckie skórzane na klucze. Dusia
POSZUKUJĘ modemu do mobilnego internetu. Pasuje mi prawie wszystko byle bez simlocka więc nie będę podawać tu prawie wszystkich dostępnych na rynku modeli. Musi być sprawny, najchętniej nowy bądź na gwarancji. Oddam bardzo wiele, poszukam po za wątkami. PILNE ana761
czepek na basen z materiału. Nie silikon!. Kachna
atomki nowe lub używane ale w idealnym stanie do odlewek perfum. Kapryska

myjka z naturalnego sizalu, rękawica do masażu coś w tym guście. ana761
Kerastase Cement - dziękuję już kupiłam
mleczko do ciała Vanille Noir YR.ana761
całą serię z kokosem z YR dziękuje już kupiłam i mam zapasy
wszystkie produkty Fitomed - chcę poznać tę markę, nowe i używane (czyste i dobrze przechowywane) oraz próbki. już się obkupiłam więc dziękuję
plastikowego materacyka do wody (do zajęć rehabilitacyjnych)Kamisia
oraz zestawu pojemników do przechowywania żywności. JUŻ MAMYDla psa tego dzieciaka (pies ma zadanie rehabilitacyjne - nie jest kaprysem!) legowiska, zabawek ze 2 sztuki. uniwersalny pokrowiec materiałowy na wózek inwalidzki.Agmniesia666
Pilnie poszukuję bardzo dużej komody na biżuterię. Warunek; musi być olbrzymia KUPIŁAM WIĘC DZIĘKUJĘ
kominek zapachowy z pojemnikiem do olejku zapachowego ana761
-pilling Yves Rocher Tradition de Hamman w brązowym szklanym słoiczku. Koniczynka
-
zawsze i w każdej ilości kawę w ziarnach do ekspresu - mam już zapas do końca roku więc nie pilne.
-rękawiczki bawełniane do pielęgnacji dłoni. -ana 761
-płyny do intymnej (najchętniej laktacyd)-już dziękuję, mam zapas na 2 lata.
-krem BB Eveline 8 w 1 Blemish Basse BB Crem 8 w 1 Karolajna
-próbki azjatyckich kremów BB Koniczynka

-bronzera do policzków ciemniejszego górna półka. ana 761
-farby do włosów (kolor platynowy blond) PILNE miszona
-ozdobne ładne filiżanki pakowane po 1 lub 2 szt na prezent (stan jak ze sklepu) Furdatowa
-suszarka do włosów, dobra i NOWA z chłodnym nawiewem. JUŻ MAM więc DZIĘKUJĘ mój Ptyś
-skarpetki 36-38, różne NOWE mój Ptyś
- So Elixir ale tylko EDP i najchętniej w złotej butelce -kolekcja limitowana - Kamikaze i Ania PILNE - materacyka plastikowego, dmuchanego dla dzieciaka do pływania,.Kamisia
-sznurków sutasz - PILNE Olka
-zabawki dla szczeniaków ale tylko w dobrym stanie Delfix10

notatki prywatne - dla pamięci.
mirosek - składana wymiana
miss kitsh - książki składane, realizacja po nowym roku

VenetianGlass - trzyma dla mnie rezerwacje różowych elementów do ozdoby i szukamy książek na dołożenie na wymianę, realizacja może grudzień.walka o tron i starcie królów dla Venetian i jakies książki ma dla mnie za to odłożone
zioło- materiały szukać - lista

advertisement - koralowe platformy jeśli Majka je zwolni
Seona, marylinda, Jamestown, ragutka, Fenris, redroses,
Gwiazdeczka223, Protka, lilkana, Soso, Lolka_L, Pin3ska, Katja_24, LucyJordan, Czarnula 4321,

Edytowane przez Pechele
Czas edycji: 2014-02-15 o 13:42
Pechele jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując