Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Blogowanie to nie czynność, blogowanie to styl życia! ♥ część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-02, 13:39   #1685
madlen345
Zakorzenienie

Dot.: Blogowanie to nie czynność, blogowanie to styl życia!  część II

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Ja też dłubię sama przy blogu. Różnie mi to wychodzi, ale satysfakcję mam, jak coś mi się uda.

Ja mam anonimowe wyłączone. Póki co, to z anonimów trafiał mi się sam spam. Jakieś komenty po pseudo-angielsku, chyba wrzucane z transaltora, z odnośnikami do stron wątpliwej treści. Za takei coś dziekuję.

A w ogóle, to mnie tak naszło, że ja ze swoim górskim blogiem to chyba nie pasuję do Waszego kosmetycznego grona Tak się jakoś nie potrafię wbić...
O to ze spamu angielskiego też mam pełno, ale włączyłam sobie moderację komentarzy do postów starszych niż 5 dni i automatycznie mi leci spam przez to i jakoś mniej go jest trochę

A co do komentarz złośliwych i obraźliwych, to uważam, że to komentują ludzie o niskiej samoocenie lub zazdrośni o to, ,że ktoś ma odwagę pokazać się światu i się nie wstydzi. Dopóki człowiek jest zadbany i w miarę dobrze ubrany to nie jest to żaden wstyd. Poza tym niestety ale Polacy mają straszną mentalność i większość dogryza drugiemu tylko aby mu się przykro zrobiło. To jest naprawdę okropne. Jeśli coś mi się nie podoba mówię to szczerze, ale nie komentuję osoby. Tylko produkt.
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora