2013-09-02, 13:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogowanie to nie czynność, blogowanie to styl życia! część II
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica
Ja też dłubię sama przy blogu. Różnie mi to wychodzi, ale satysfakcję mam, jak coś mi się uda.
Ja mam anonimowe wyłączone. Póki co, to z anonimów trafiał mi się sam spam. Jakieś komenty po pseudo-angielsku, chyba wrzucane z transaltora, z odnośnikami do stron wątpliwej treści. Za takei coś dziekuję.
A w ogóle, to mnie tak naszło, że ja ze swoim górskim blogiem to chyba nie pasuję do Waszego kosmetycznego grona  Tak się jakoś nie potrafię wbić...
|
O to ze spamu angielskiego też mam pełno, ale włączyłam sobie moderację komentarzy do postów starszych niż 5 dni i automatycznie mi leci spam przez to i jakoś mniej go jest trochę 
A co do komentarz złośliwych i obraźliwych, to uważam, że to komentują ludzie o niskiej samoocenie lub zazdrośni o to, ,że ktoś ma odwagę pokazać się światu i się nie wstydzi. Dopóki człowiek jest zadbany i w miarę dobrze ubrany to nie jest to żaden wstyd. Poza tym niestety ale Polacy mają straszną mentalność i większość dogryza drugiemu tylko aby mu się przykro zrobiło. To jest naprawdę okropne. Jeśli coś mi się nie podoba mówię to szczerze, ale nie komentuję osoby. Tylko produkt.
|
|
|