2013-09-02, 16:59
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Cytat:
Napisane przez nasturcja7667
Łapie mnie chyba depresja ciążowa, bo patrzę na mój brzuch, myślę, że to niby już całkiem niedługo i ryczeć mi się chce. Ledwo łażę, a tu coraz gorzej. Po porodzie to już w ogóle będzie kosmos... Nie wiem jak i czy dam sobie radę. Zwariuję chyba . Sama w domu, z dzieckiem, które jest dla mnie czarną magią. I to zimą, gdy ciemno i zimno.... Kiepsko to widzę.
|
Wydaje mi się że każda przechodzi ten etap ; taki Gratisik do ciąży - niech Ci mózg tez obciąży
Przejdzie A Ty będziesz wspaniała mama i jeszcze się zdziwisz jaki będziesz miałą power
Cytat:
Napisane przez lineczka1989
muszę kupić jakąś kurtkę bo jest zimno a ja nie mam w czym chodzić 
|
Ja się cieszę że u nas lato powraca - 29 stopni dziś było o 14.
Jest szansa że nie będę musiala szukać kurtki w rozmiarze słonia ..
Cytat:
Napisane przez 24Kasiula24
Zaczynamy 32 tydzien  
No i dziś wizyta jestem ciekawa ile mały waży
Ile ważyly wasze dzidziusie w tym tygodniu?
Wieczorem postaram się wszystko nadrobić, miłego dnia 
|
za tygodnie ..
Moja mała ważyła w 35 tyg 2750 chyba .. już nie pamiętam
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx
Cześć
Byłam dzisiaj na wizycie. Wszystko jest w porządku, tylko hemoglobina znowu spadła. Kazała zwiększyć dawkę buraka
Miałyście robiony wymaz z pochwy i odbytu?  Dostałam skierowanie, za tydzień mam zrobić 
|
Ja nie miałam , i pewnie tu nikt o tym nie słyszał Powodzenia
Cytat:
Napisane przez Kabriela
Wróciłam z biblioteki....moja Mała ma czkawkę coraz częściej się Jej zdarzają...to dziwne chyba jest....
?"
|
To nie jest dziwne to podobno dobry znak Moja miewa czkawkę teraz raz dziennie . W okolicach 25-3o tc zdarzały się dni że i 5 razy dziennie. Najczęściej gdy ja piłam wode gazowaną . Wkurzało mnie to bo nie lubie tego uczcuia ..
Cytat:
Napisane przez ktosiula
Wczoraj mi się włączyła chandra i trzyma do teraz. Niby nie mam na co narzekać bo ciążę znoszę wzorowo,mam nieduży brzuszek, przytyłam tylko 3,5 kg i powinnam być zadowolona z życia a jednak... tym bardziej mi głupio jak pomyślę, że niektóre z Was mają tak ciężko, jakieś problemy, leżenie itd...
Jestem taka przygnębiona, że mi nie wygodnie, nie mogę się ułożyć, brzuch ciąży, ciężko wstać, ciągle chce mi się sikać a przede mną jeszcze 3 miesiące i będzie coraz ciężej. Glupia jestem, że narzekam...i tak do mnie dociera skąd się ta nazwa "ciąża" , bo tak ciężko jest i brzuch ciąży... Całe 3 miesiące, tyle czasu jeszcze...i jesień idzie, znowu się będzie ciemno robiło o 16, a ja ciągle w domu sama jak ten palec, wszędzie daleko. Źle mi i smutno i w ogóle... przepraszam, że smęce. Mam nadzieję, że mi szybko minie....
...
|
No i kolejna . To samo co do Nasturcji - To taki pakiet ciążowy przejdzie .. 
Cytat:
Napisane przez Antibia86
Dziewczyny miałyście kiedyś problem z PayU w Allegro...bo zapłaciłam w czwartek za wozek i cały czas ma status rozpoczęta....Sprzedająca mi na to zwrociła uwage. pieniądze z konta poszły ( mam potw) inne aukcje co płaciłam to już dawno kasa doszła do sprzedających 
|
Ja kupowałam wózek przez ebay ale tez miałam takie cyrki . Najprawdpodobniej u Ciebie chodzi o to samo .. Ty pieniędzy już nie masz , ale sprzedający nie dostanie ich póki Ty nie otrzymasz wózka i nie wystawisz pozytywnego komentarza. Takie zabezpieczenie przy zakupach powyżej danej kwoty . Napisz do allegro , i daj znac co Ci odpisali ?
|
|
|