2013-09-02, 16:40
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Cel: 30 kg.
Powiem tak, już kiedyś zrzuciłam 20 kg w dwa miesiące, jednak niedługo po tym zaczełam brać hormony, przez które przytyłam 30 kg. Teraz gdy za zgodą mojego lekarza mogłam je odstawić znowu zaczynam odchudzanie. 2,5 kg było dla mnie normą. Nie głodowałam. Jadłam smacznie, sama wymyślałam sobie różne posiłki, co więcej przy weekendach mogłam spokojnie wyjść sobie na piwo ze znajomymi, przy czym zamawialiśmy sobie pizze. Niedziala była dla mnie dniem "zdrowych słodyczy". Uprawiałam trochę sportu. Trochę, ponieważ to co robiłam nie do końca sportem było. Fakt, rower, od czasu do czasu rolki, ale głównie bardzo długie spacery z psem, serie ćwiczeń, które sama sobie wymyślałam i dom. Nie dość, że schudłam ja, to i moje mieszkanie straciło na wadze. Sprzątałam cały czas, nie tylko "powierzchownie", ale było to sprzątanie jak to, z 'perfekcyjnej pani domu". Nie dość, że schudłam ja, miałam idealnie czyste mieszkanie, to jeszcze dorabiałam sobie na ulotkach podczas długich spacerów Mam bardzo dużą wiedzę na temat odchudzania, stąd mój pomysł na bloga.
|
|
|