Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szczęśliwie zakochane od 2007 roku!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-02, 20:50   #2938
Waniliova
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Szczęśliwie zakochane od 2007 roku!

Cytat:
Napisane przez regularkate Pokaż wiadomość
bojatoja, serdeczne gratulacje! Dobrze, że jesteś już z synkiem w domu (choć hmm, od 23.08 to raczej naturalne ). Wiadomo, że teraz przed Tobą kupa roboty (), ale jestem pewna, że każda mamusia kocha te obowiązki.

Waniliova, ja też się bardzo boję porodu i możliwych komplikacji, tyle się teraz o tym słyszy... A z drugiej strony chciałabym mieć już maleństwo

Ja też się Wam pochwalę - byłam dziś na rozmowie kwalifikacyjnej i wygląda na to, że zdobyłam pracę Strasznie się cieszę, bo przez siedzenie w domu dostawałam już czegoś w głowę, i choć teraz przybędzie obowiązków (trzeba będzie pogodzić pracę z nauką do egz na aplikację) to mam motywację i musi się udać! A jeszcze mam tak blisko do miejsca pracy, że to wręcz śmieszne
Gratulacje!! mów co to za praca!

Mnie się do maleństwa na razie nie spieszy ale porodu się bardzo boję

Cytat:
Napisane przez Szprycha174 Pokaż wiadomość
A ja zaczęłam dziś urlop

W końcu po 6 miesiącach pracy, bo inaczej niestety być nie mogło - w skrócie - szefowa stwierdziła za mnie kiedy ten urlop ma być i koniec kropka. wrr... No ale jest i mam nadzieję, że pogoda będzie choć trochę ładna i że będę mogła sie pobyczyć trochę gdzieś w fajnym miejscu
Super, udanego urlopu!