2013-09-02, 20:50
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Szczęśliwie zakochane od 2007 roku!
Cytat:
Napisane przez regularkate
bojatoja, serdeczne gratulacje! Dobrze, że jesteś już z synkiem w domu (choć hmm, od 23.08 to raczej naturalne  ). Wiadomo, że teraz przed Tobą kupa roboty (  ), ale jestem pewna, że każda mamusia kocha te obowiązki.
Waniliova, ja też się bardzo boję porodu i możliwych komplikacji, tyle się teraz o tym słyszy... A z drugiej strony chciałabym mieć już maleństwo
Ja też się Wam pochwalę - byłam dziś na rozmowie kwalifikacyjnej i wygląda na to, że zdobyłam pracę  Strasznie się cieszę, bo przez siedzenie w domu dostawałam już czegoś w głowę, i choć teraz przybędzie obowiązków (trzeba będzie pogodzić pracę z nauką do egz na aplikację) to mam motywację i musi się udać! A jeszcze mam tak blisko do miejsca pracy, że to wręcz śmieszne 
|
Gratulacje!! mów co to za praca! 
Mnie się do maleństwa na razie nie spieszy ale porodu się bardzo boję
Cytat:
Napisane przez Szprycha174
A ja zaczęłam dziś urlop
W końcu po 6 miesiącach pracy, bo inaczej niestety być nie mogło - w skrócie - szefowa stwierdziła za mnie kiedy ten urlop ma być i koniec kropka. wrr... No ale jest i mam nadzieję, że pogoda będzie choć trochę ładna i że będę mogła sie pobyczyć trochę gdzieś w fajnym miejscu 
|
Super, udanego urlopu!
|