2013-09-03, 09:23
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII

Taszanta, co do butelek - ja mam 2 szt. Jedną tą 125 ml i drugą 260 ml. Z tą mniejszą od razu dostałam smoczek do butelki 0+ a z ta większą 1+ i dokupiłam jeszcze smoczek z przepływem 3+
więcej nie kupuję na razie. Jak będzie potrzeba to dokupię, ale liczę, że może te dwie starczą i później tylko smoczki z większym przepływem będę dokupować.
Co do materacyka - na materacyk ceratka będzie i na to prześcieradło. Po to, żeby w razie "W" nic nie przeciekło na materac.
Cytat:
Napisane przez De28
Matko, nie pamietam kiedy sie tak wyspalam jak dzisiaj.Maly wreszcie pospal od 19 30 do 7. A ja od 22 do 7. Bajka  
|
Oj, ja też się dzisiaj w końcu wyspałam Bez 3-godzinnej przerwy w nocy. Idę zjeść śniadanie, bo później jadę z koleżanką po leginsy ciążowe i obczaić staniki do karmienia.
Wczoraj cały dzień czytałam na temat tych pieluszek wielorazowych. I porozmawiałam później z mężem i stwierdziliśmy, że spróbujemy, ale tak od 3 miesiąca, jak się już ze wszystkim ogarniemy. A na początku tylko sprawdzimy czy córa nie będzie miała żadnego uczulenia na ten materiał. I po prostu wszystkim znajomym, którzy będą przychodzili z pierwszą wizytą powiemy, żeby nam kupili jedną taką pieluchę z wkładami i w ten sposób do 3 miesiąca powinniśmy uzbierać taki zestaw, który nam starczy
|
|