2007-05-03, 10:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Studia ZAOCZNE!!!
Cytat:
Napisane przez malijka
Jak na mój gust generalizujesz ... nie kazdy student dzienny ciągle imprezuje i udziela się w akademickich libacjach. Może to zależy od studiów kierunków specjalizacji jakkolwiek ....
W każdym razie akurat ten tekst mnie dotknął :/
|
nie kazdy, ale wiekszosc. przynajmniej ja tak to widze. a czy zalezy od kierunku, specjalizacji... sama jestem studentka dzienna i widze na takich imprezach ludzi z wszelakich kierunkow poczynajac od medycyny, farmacji na politologii, prawie i biotechnologii konczac. wystarczy sie wybrac na miasteczko AGH w niedzielny poranek - wszyscy skacowani leza leniwie na lawkach, trawnikach i sie nawadniaja ale jesli cie urazilam to przepraszam, nie to bylo moim zamiarem. studenci zaoczni tez imprezuja, ale jednak dzienni maja na to wiecej czasu i z moich obserwacji wynika, ze korzystaja z tego jak moga. a zaoczni coz... ida do pracy...
Cytat:
Napisane przez Aeterna
:
Nic, tylko pomniki tym zaocznym wystawiać; że tacy z nich super goście.
|
nie super goscie. poprostu czesto lepiej przygotowani po studiach do pracy niz dzienni. podkreslilas na niebiesko 'i wiedze'. uwazasz, ze zaoczni nie maja po studiach wiedzy?
powiem tak: bylam na zaocznych, po roku przenioslam sie na dzienne. na zaocznych mialam wiecej nauki niz na dziennych. takie moje subiektywne odczucie...
|
|
|