Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Studia ZAOCZNE!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-05-03, 10:26   #25
lain
Zakorzenienie

Dot.: Studia ZAOCZNE!!!

Cytat:
Napisane przez malijka Pokaż wiadomość
Jak na mój gust generalizujesz ... nie kazdy student dzienny ciągle imprezuje i udziela się w akademickich libacjach. Może to zależy od studiów kierunków specjalizacji jakkolwiek ....
W każdym razie akurat ten tekst mnie dotknął :/
nie kazdy, ale wiekszosc. przynajmniej ja tak to widze. a czy zalezy od kierunku, specjalizacji... sama jestem studentka dzienna i widze na takich imprezach ludzi z wszelakich kierunkow poczynajac od medycyny, farmacji na politologii, prawie i biotechnologii konczac. wystarczy sie wybrac na miasteczko AGH w niedzielny poranek - wszyscy skacowani leza leniwie na lawkach, trawnikach i sie nawadniaja ale jesli cie urazilam to przepraszam, nie to bylo moim zamiarem. studenci zaoczni tez imprezuja, ale jednak dzienni maja na to wiecej czasu i z moich obserwacji wynika, ze korzystaja z tego jak moga. a zaoczni coz... ida do pracy...

Cytat:
Napisane przez Aeterna Pokaż wiadomość
:
Nic, tylko pomniki tym zaocznym wystawiać; że tacy z nich super goście.
nie super goscie. poprostu czesto lepiej przygotowani po studiach do pracy niz dzienni. podkreslilas na niebiesko 'i wiedze'. uwazasz, ze zaoczni nie maja po studiach wiedzy?
powiem tak: bylam na zaocznych, po roku przenioslam sie na dzienne. na zaocznych mialam wiecej nauki niz na dziennych. takie moje subiektywne odczucie...
lain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując