Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-05, 16:33   #2143
Katiaskaa
Zadomowienie

Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Dziękuję, dziewczyny za troskę jesteście nieocenione
Tak w skrócie, miał być o 20.30 przyszedł o 8.30 - w sumie ta sama godzina teraz mi płacze, że nie chciał, przeprasza itd. Jakoś nie wierzę, że to się skończy i powiedziałam, że jeszcze raz to odchodzę.
a wczoraj potrzebowałam pomocy przy Antku bo był nie znośny, dziś miałam załatwiać sprawy na uczelni. No i oczywiście nic nie zrobiłam.
Szkoda moich nerwów, a jak przyszedł to jak gdyby nic się położył.
Dzieciak z niego jeszcze mogłam sobie znaleźć dojrzalszego faceta ...
Ale wtedy bym Antka nie miała
Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
dżemik? owsianka na wodzie z owocami?
dżemik probowałam, ale nie podpasował, spróbuję inny smak
owsianką pluje jak kaszką
Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
Ja Kamilowi jak był na Pepti i skończył rok,spróbowałam dać Bebiko Junior i załapał i pił już bebiko

Swój dżemik możesz dać,banana
może u nas też zaskoczy inne mleko
[QUOTE=_bagheera_;42642966]Nie wiem o co chodzi, ale już mnie to wkurza, bo to kolejna nocka z rzędu, kiedy mój łobuz wali kupę w nocy i sobie tak z nią śpi do samego rana na szczęście nie odparza go, ale całe dupsko oklejone potem i nieraz plecy, ehh... dzisiaj jedziemy na cały dzień do mojej mamy - będę się znowu uczyć, bo we wtorek mam poprawkę egzaminu warunkowego - na samą myśl mi niedobrze... więc będę prosiła o mocne trzymanie kciuków! idę zrobić sobie kawkę

To trzymam kciuki już zdasz na bank
Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
a z bliźniakami - gin mnie na usg oszukał. patrzy patrzy w monitor i mówi "oo to będzie miała Pani bliźniaki".. ja zbladłąm, przeraziłam się strasznie, zresztą mozecie sobie wyobrazić... a on kontynuuje "córeczka z 17 sierpnia a tu termin wychodzi na 17 marca. takie przesunięte bliźniaki będą" żartownis

a poza tym to już zaprzestałam gotowania specjalnie dla Zuzi. daje jej już wszystko z naszego talerza. przypraw używam dużo (zioła przede wszystkim, bo soli to ociupinka), kostek nie dodaję, więc je wszystko z nami. wtedy przynajmniej je. bo w innym wypadku jest szpucie na odległość
chyba bym na zawał zeszła z tymi bliźniakmi
ja też już nie gotuję dla Antka specjalnie
Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Czy na takie wrześniowe słoneczko trzeba nadal używać filtra czy pozwolić skórze łapać naturalną witaminę D?
ja używam,ale tylko jak na morze idę
Cytat:
Napisane przez _bagheera_ Pokaż wiadomość

zazdroszczę tego gotowania razem... ja u nas tak szybko nie przewiduję wspólnego karmienia (o ile w ogóle), bo u nas gotuje teściowa, a ma ona specyficzne podejście do tego.... uważa, że lodówka to takie magiczne urządzenie, w którym nic się nie psuje i np. zupa może być tam ponad tydzień, aż się ją zje nie jest to śmieszne wcale.... więc takie posiłki nie mają już raczej żadnych wartości odżywczych, więc dziecku tego nie dam... ja też staram się tego nie jeść - dwa dni to jeszcze ok., ale więcej? paranoja...
fuj...
Cytat:
Napisane przez Lewek Pokaż wiadomość

My dziś po kolejnej ciężkiej nocce. Michaś miał gorączkę 38st. Nie wiem od czego to, w sobotę też miał taką i sama przeszła, dziś podałam syropek, bo jakoś się bałam że będzie rosła a tu nocka... W dodatku zrobił mi awanturę że nic nie leci z cyca, no ale jak ma lecieć jak ten na bieżąco co godzinę wypija te resztki Nie mogłam go uspokoić tak się rozpłakał...
Uciekam, bo znów na mnie krzyczy.
Biedny Misiek i Ty też biedna

Czytałam dzisiaj artykuł napisany przez właściela firmy Emel. I mówił tam, żeby jak najczęściej dawać dzieciom chodzić boso, bo w taki sposób najlepiej pracuje noga