Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - (Buty) Książki, kawka i słodkości... część 5 konserwowych RADOŚCI... !!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-05, 16:58   #978
evela28
na drugie mam Irena

Dot.: (Buty) Książki, kawka i słodkości... część 5 konserwowych RADOŚCI... !!!

Cytat:
Napisane przez yyahyoo Pokaż wiadomość
gwaizda - jak nic nie stracisz to wogóle nie rozumiem wątpliwości. To tak jakby Cie zapytali w sklepie czy nie chcesz ZA DARMO sweterka w kratke a Ty sie zastanawiasz czy go brac.
Idz i bierz te nową robote. Za większa kase se kupisz smartfona i bedziesz do nas pisac z aplik.mobilnej w konspiracji przed szefem

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

evela - fajna spódniczka!
a co do wyjmowanego aparata - ja tez taki miałam i na poczatku faktycznie trudno mówic, ale po kilka dniach to luzik. Inna sprawa, ze te 14h to załatwisz wieczorem + noc, wiec młoda nawet niezbyt odczuje uciążliwość.
Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
Evela, ale z ciebie zgrabnicha, no
spódniczka bardzo elegancka
a do aparatu się młoda przyzwyczai na pewno
mam nadzieję że się przyzwyczai, obawiałam się że babka będzie z tych co to nie lubią dzieci i zrazi ją do siebie i innych dentystów, bo jeszcze muszę z nią iść do usunięcia korzenia bo nowy ząbek już wyrasta

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
no i kolejna co to ma cud porady w kieszeni

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

ja też niestety bardzo boję się zmian
no właśnie najlepiej chodzić tylko znanymi ścieżkami, bo innymi to już strach
ale jak człowiek się uprze i da radę, to cieszy taki mały kroczek do przodu
ja mam więcej odwagi jak jestem wkurzona, ale nie da się tak iść przez życie

kiedy życie daje ci w twarz
uśmiechnij się i z politowaniem powiedz:
bijesz się jak ciota
evela28 jest offline Zgłoś do moderatora