Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - już trzy tygodnie i zero efektów :( POMOCY :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-05, 17:01   #1
gusia022
Przyczajenie

już trzy tygodnie i zero efektów :( POMOCY :(

Witam. jestem stosunkowo nowa na forum, tzn kiedyś dawno się zarejestrowałam ale tylko czytałam co piszecie mądrego i ciekawego . teraz ponieważ po raz drugi w życiu wzięłam sie za siebie bardzo mocno.
Od trzech tygodni zdrowo się odżywiam, bardzo dużo czytam na forum rożnych wskazówek wiec myślę ze nie popełniam dużo błędów żywieniowych. jem pięć posiłków dziennie, owoce tylko rano, na śniadania jem owsiankę, orzechy, na obiady jem ryby, mięsa tylko smażone na teflonie bez tłuszczów, makaron pełnoziarnisty, ryż brązowy, surówki z dodatkiem oliwy z oliwek (do 2 łyżeczek), po 18 jem tylko białko, jak najmniej węgli, przynajmniej 4 porcje warzyw w posiłkach. półtora litra wody dziennie plus kawa.
ćwiczę codziennie 30 do 40 minut. głownie wykonuje ćwiczenia Mel B i Chodakowskiej, połączyłam sobie trochę.
niestety mimo tych starań przez trzy tygodnie schudłam tylko 1 - 1,5kg (waga się waha) jeśli chodzi o centymetry to w biodrach może z 1cm. wiec wydaje mi się, że przy takich staraniach powinien być trochę lepszy efekt
jeśli chodzi o moje wymiary:
wzrost: 171
waga:82

co robie źle? POMOCY! z góry dziękuje za pomoc
gusia022 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując