2013-09-05, 18:01
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Cytat:
Napisane przez kashha
grrrrr zżarło mi już drugą wiadomość!!
Więc tak po pierwsze byłam u ginka- lekarz super i to tyle dobrych wiadomości...
Po drugie miałam usg i lekarz nic nie znalazł... powiedział że coś mu tam "mruga" ale ciężko stwierdzić czy to jest ciąża. Z kalendarza wynika że to 6t6d więc powinno być już większe i widoczne na usg.
W poniedziałek kazał mi powtórzyć usg, do tego czasu fasolinka powinna podrosnąć i być lepiej widoczna... I póki co kazał się nie martwić, bo płód może być młodszy niż wynika z kalkulatora...
Ale jak tu sie nie martwić??
Tż próbował mnie pocieszyć że może się dupką odwrócił i dlatego nie widać   
coś mu o usg świtało w głowie, ale chyba nie wszystko.
Z ciekawości sprawdziłam jak było przy poprzedniej ciąży i na pierwszym usg byłam mniej więcej w tym samym czasie i po tylu samo dniach od ostatniej @ i widziałam serduszko, zalążki rączek... boje się... :-(
|
kochana,wcale Ci sie nie dziwie,że się boisz..każda z nas by się bała..ale musisz być dobrej myśli,mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze 
Cytat:
Napisane przez lolitka888
Hej 
Tez sie melduje z rana  dzis lekkie mdlosci, idzie przezyc  W pracy sobie siedze do 13 a pozniej lece do urzedu stanu cywilnego po termin slubu 
|
termin wybrany?na kiedy ?
Cytat:
Napisane przez Nikii89
widzę że tu nawet sporo będzie podwójnych mamusiek
Macie obawy jak to będzie przy dwójce maluchów??
Mój syn jak w maju urodzę będzie miał 25m więc pocieszam się tym że już starszy i rozumniejszy bardziej niż teraz
W sumie jestem pozytywnie nastawiona do dwójki maluchów 
|
ja mam synka 6cio letniego więc myślę,że nie będzie problemu,jest już dość samodzielny.Myślę,że u każdego dziecka pojawia się nuta zazdrości ,ale to chwilowe i dużo zależy od zachowania i podejścia nas rodziców.
Jestem pewna ,że będzie mi pomagał on jest taki opiekuńczy ,że pewnie będzie bardzo kochał siostre lub brata 
dzień dobry mamuśki i cioteczki
|
|
|