Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-05, 18:35   #4267
xal
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie mamy niewyspane, lecz w maluszkach zakochane. MAJ-CZERWIEC 2013, cz.2

Nadrobiłam tak z grubsza ..
Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
Xal- to Ty pytałaś o krem na przebarwienia? Mamy w ofercie taki, po którym jednej pani znikły plamy po bielactwie
Krem jak krem, bardziej mnie interesuje, żeby to nie wróciło po pierwszym słońcu w nowym roku.
Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
zaczęłam czytać 'Zaklinaczka niemowląt' jak rozwiązywać problemy wychowawcze i jets super gorąco polecam,
Możesz mi podesłać foto spisu treści bo się nad nią zastanawiam.
Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak sobie radziłyście lub radzicie z katarkiem u Waszych dzieci? U nas dziś jest 3ci dzień i poprawy nie widzę, więc zastanawiam się co mogę jeszcze robić, a przecież to ważne by ten nosek był drożny.
Poproszę Was o rady.
Jutro co prawda idę do pediatry by zerknął czy cały czas to tylko nosek i nic się nie poszerzyło ( tfu tfu tfu mam nadzieję, że nie) ale nie wiem jak z tym noskiem sobie poradzić.
Odciaganie "katarkiem" do odkurzacza jak tylko coś było słychać w nosku.
Woda morska w sprayu dla dzieci.
Euphorbium x2 dziennie w sprayu.
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Taaaak Jedzie jeszcze Anoxee z Leonem, Potterka z Rafałkiem i chyba Xal się wybierała
Wybierała tylko się sierota nie zapisała wcześniej i chyba nie ma już miejsc no i nie wiem czy jechać w ciemno czy nie ryzykować.

Happy ty chyba też masz kupkowy problem, polecam łyżeczkę utartego jabłuszka dziennie, taką dzieciową małą łyżeczkę. Dzisiaj kupka pojawiła się sama

Edytowane przez xal
Czas edycji: 2013-09-05 o 18:36
xal jest offline Zgłoś do moderatora