Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ropne krostki na twarzy - Trzy przyczyny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-09-05, 18:36   #3
patka666
Raczkowanie

Dot.: Ropne krostki na twarzy - Trzy przyczyny

Cytat:
Napisane przez M Studio Urody Pokaż wiadomość
Cześć, Jeśli chodzi o Bratka to działa oczyszczająco więc po prostu wszystkie zanieczyszczenia wychodzą na zewnątrz. Innym szybciej innym wolnej wydaje mi się, że zależy to od dawkowania. Przeziębienie hmmm może się przyczynić ale za pewne nie jest głównym powodem. Miesiączka to zło Sama choć mam czystą cerę zawsze zaczyna coś wyskakiwać parę dni przed, dosłownie pojedyncze krostki i w trakcie najwięcej:/
Z Bratka nie rezygnuj bierz go regularnie, jeśli już Ci nie smakuje zamień go na zieloną herbatkę
Hehe "miesiączka to zło"
Właśnie staram się brać bratka regularnie... I w pewnym sensie mam dobrze bo nie mam herbatki tylko tabletki.(biorę 2x dziennie) choć wydaję mi sie że naturalniejsza jest herbatka tyle że nie mam za bardzo czasu jej robić a tabletki się szybko łyka
A tak wgl to mam pytanie do Cb...
Czy Ty też stosowałaś bratka?
Nie wiem czy go teraz stosować bo mam od dzisiaj przepisane antybiotyki...ale podobno mogą go też stosować osoby które stosują dużo leków itp (czytałam na jakiejś str ale nie wiem jak jest w praktyce )